divendres, 2 de novembre del 2012

DERROTA EN EL DERBI, I DIFERÈNCIA JA GAIREBÉ INSALVABLE.

FC Barcelona: 1 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 0

Sisens a nou punts!

El Juvenil “A” espanyolista va perdre ahir a la C.E. Gamper en un partit que perfectament hagués pogut acabar amb empat, doncs la igualtat presidir l’encontre tret del moment d’encert de l’extrem Adama a l’hora de servir-li el triomf en safata de plata a Edwelle. Aquesta segona derrota consecutiva allunya als espanyolistes a una distància pràcticament insalvable de nou punts. Els ara de Sergio Piña, i anteriorment de García Escribano, han arribat a perdre 11 dels 27 punts disputats, quelcom impensable d’un equip que feia tant poc s’havia coronat com el millor equip juvenil d’Espanya.

El primer temps va ser força igualat, amb molt de respecte per part dels dos equips. El Barcelona tampoc va arriscar en excés doncs era teòricament al quadre espanyolista qui més li interessava cercar el triomf per mitigar la desavantatge en la classificació en favor dels blaugrana.  Tan sols una penetració d’Ebwelle després de rebre de Sandro i superant Albarrán va deixar anar un xut creuat ras que sortí fora. Per part espanyolista algunes accions de Moha i el més significatiu un gol anul·lat per situació antireglamentària de Miravent.

En el segon temps, els barcelonistes van efectuar dos variacions només iniciar-se aquest. L’ex Cristian Herrera tingué una gran ocasió amb un xut a la xarxa exterior, cobrint bé Pau junt al pal dret de la seva porteria. Piña substituí a Aitor que tenia una cartolina per Pablo Mafeo, jugador cadet encara.

Moha va disposar d’una molt bona opció quan en carrera rematà fora amb un potent tret una passada en profunditat d’Albert Miravent (64’).  Posteriorment seria Brian Triviño qui substituiria precisament a Moha en un relleu en la punta de l’atac espanyolista.  Els barcelonistes portarien perill per la dreta amb les internades de Adama Traoré o les accions individuals d’Ebwelle que en més d’una ocasió portaren de corcoll a la cobertura espanyolista. Al minut 74’ l’Espanyol obligà a intervenir al camerunès Ondoa quan Albarrán força escorat a la dreta envia un tret que botant a la gespa atura amb problemes el porter del Barcelona.            

Mancant deu minuts per la fi del partit, Adama supera a Pablo per la dreta de l’atac local i posa una pilota d’or a l’àrea petita per que Ebwelle remati al fons de la porteria espanyolista. Seria el gol del triomf culer que deixa als espanyolistes a 9 punts de la primera posició i allunyat inclòs de la segona posició que dona dret a jugar Copa del Rei i inclòs podria donar jugar Copa de Campions segons la puntuació final dels diversos grups.

L’Espanyol intentà obrir línies a la par que el Barcelona reculava a fi d’assegurar el resultat, però ocasions clares de gol tan sols hi va haver per part espanyolista la darrera en el instant final del partit en el que una centrada de Ruben és rematada de cap anticipant-se als defensors a càrrec de Kililan. Desviada en la seva trajectòria se’n va fora a l’esquerra i l’Espanyol perd en el darrer instant l’ocasió d’empatar. Anteriorment Ebwelle havia posat la por al cos en una penetració entre mig dels centrals espanyolistes que sortosament no havia sabut finalitzar definint i Pau s’havia fet amb la pilota.


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Ondoa, Godswill, Robert, Bagnac, Oliván,  Pol Calvet, Adama Traoré, Quesada, Sandro, Babunski i Ebwelle.
Substitucions: Enguene i Cristian Herrera  per Pol Calvet i Sandro, m. 46; Joel per Babunski, m. 83.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Aitor, Eric Bertrand, Rubén Duarte, Nacho Sierra, Kilian, Joan, Moha, Miravent i Mamadou Sylla.
Substitucions: Pablo Mafeo per Aitor, m. 53; Brian per Moha, m.65; Ivan Romano per Mamadou Sylla, m. 76.

Àrbitre: David Congost Larrosa, de la delegació de Sabadell. Va amonestar als espanyolistes Aitor (m.50) i Sierra (62’) i al barcelonista Bagnac.

Gol: 1-0: Edwelle, m. 75

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada (intersetmanal) del campionat de lliga a la Divisió d’Honor Juvenil, grup tercer, disputat en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Gamper.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M