diumenge, 28 d’octubre del 2012

DESASTRE EN EL TRAM FINAL.
EL REUS DEPORTIU LI REMUNTA ALS DE LONGHI EN 5 MINUTS






 
 
RCD Espanyol “B”: 2 – CF Reus Deportiu: 3

Increïble, però cert...

Un Espanyol B que havia fet el més difícil, remuntar el gol dels reusencs, i que a manca de vuit minuts guanyava 2-1, acaba perdent 2-3 en dos jugades desgraciades en les que es deixa tres importants punts. El seu tècnic Raul Longhi, molt qüestionat per amplis sectors a la Dani Jarque, queda cada cop més a la corda fluixa. Tan sols la inestabilitat institucional que viu el club amb uns dirigents del futbol base amb caràcter totalment provisional depenen del que sorgeixi després del procés electoral, dona un marge al tècnic hispà-argentí.

No fou dels pitjors encontres ni molt menys dels espanyolistes. En el primer temps, dominaren més que el seu rival, però tot i jugar més que el Reus, aquests es defensaren sense passar gaires angunies davant un Espanyol B que no acabava de trobar la manera de crear ocasions clares de gol. Un parell de xuts llunyans desviats, mentre un cop passats els primers minuts de domini visitant on Sergio León ja ha avisat de la seva perillossitat amb una rematada aturada per Germán.  Víctor Armero amb un bon llançament, fou el primer en rematar dignament entre els tres pals, aturant el meta Ángel.  Posteriorment seria Merchán en un intent d’aprofundir dins l’àrea topant en el seu intent amb la intervenció d’Àngel. Els reusencs tingueren una bona ocasió en el minut 44’ amb una falta penjada per Roberto que remata León de cap creuat, fora.

En el segon temps, el Reus sorprèn als espanyolistes en un contracop per banda dreta, amb passada horitzontal a l’espai per León, al no pogué interceptar la passada Rubén Duarte (qui tornava als terrenys de joc després d’un prolongat temps d’absència per lesió). El davanter centre reusenc, amb força classe i amb tranquil·litat, ha sabut superar la mitja sortida de Germán, aconseguint marcar el primer gol visitant. La rèplica espanyolista al gol vermell-i-negre, fou una rematada creuada de Cubillas que sortí a la dreta de la porteria reusenca.

Longhi dona entrada primer a Pino per Jorge. Aquest tindrà una gran ocasió per empatar l’encontre quan remata d’un xut potent creuat, que sortiria per ben poc a l’esquerra. Minuts després sortiria Elton per Fran Miranda. Serien els millors minuts de l’Espanyol B. Seguín ho provaria amb una llançament al executar un cop franc directe que salva traient una bona mà el meta visitant. Una centrada d’Armero des de la dreta acaba amb una pilota d’or per Pino qui donant-se mitja volta en el punt de penal, remata a boca de canó, però excessivament alt se’n va la seva rematada...

Els reusencs estarien a punt de fer el 0-2 en una molt bona ocasió que salva el meta Germán en un perillós contracop. Seguidament, Elton es treu d’una gran jugada individual el gol de l’empat. Retalla dins l’àrea i amb poc angle clava una rematada al pal llarg a la mateixa escaire de la porteria reusenca. El brasiler segueix convencent cada cop que surt, però segueix sense ser titular. Jugador únicament revulsiu, o injustícia de Longhi?. Queda la pregunta sense resposta...

Armero feia altre cop una molt bona jugada per banda dreta però la seva centrada un pèl massa forta no trobava rematador. Poc després, l’extrem d’Almuñecar es treia una canonada des de la frontal i aconseguia un gran golás. Un gol de bella factura que per si mateix ja mereixia el seu valor quantificat en punts.

erò no ha estat així. De poc ha servit aquest gol. Els reusencs no s’han rendit i han avisat amb un llançament de falta directe a càrrec de Roberto que ha blocat Germán. Llavors Longhi ha efectuat el tercer canvi retirant a Merchán per Paul Quaye (82’).

I ha donat inici a la hecatombe. Un minut després empata el Reus mitjançant altre cop León. En rematada acrobàtica i molt possiblement fent falta al defensor espanyolista al que l’agafa en la lluita entre ambdós jugadors, aconsegueix impulsar la pilota ficant el peu i aquesta acaba dins la porta de Germán. 

Tan sols cinc minuts després es consuma el desastre. Una passada del central de Amo de cap llençant-se a la gespa, per el meta Germán, aquest surt a buscar la bola, rellisca, i tot sol Pedrito s’aprofita del regal per controlar l’esfèrica i marcar a plaer i a porta buida el gol del triomf.

Intentaria en l’afegit l’Espanyol B esmenar en part aquesta desfeta, però Cubillas altre cop totalment desencertat no pot dins l’àrea amb l’oposició de Socías, rematar la pilota i els darrers instants s’acaben exhaurint sense que el marcador es modifiqui, marcant la fi del partit el col·legiat amb el seu xiulet final. Col·legiat que ha expulsat al tècnic local per mostrar la seva disconformitat amb les seves decisions. Un no pot explicar per què jugant dos equips catalans ha de ser canari l'àrbitre... En tenen de més lluny la RFEF? A bon segur que no... Tampoc un s’explica com l’equip ha naufragat en aquest tram final després de remuntar el marcador advers. De què serveix l’experiència i “veterania” de tants dels seus integrants? Quins motius mouen al tècnic Raul Longhi a l’hora de fer segons quins canvis, substituir sempre a segons quins jugadors, i inclòs deixar-se fora de la convocatòria a altres? .  
                  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, De Amo, Duarte, Seguín; Mario Ortíz, Fran Miranda; Armero, Merchán, Jorge; i Cubillas.
Substitucions: Pino per Jorge, m.62; Elton per Fran Miranda, m. 68; Pau Quaye per Merchán, m. 82. Altres suplents: Edgar Badía (p.s.) i Héctor.

Reus Deportiu: Ángel, Edu Vives, Taranilla, Socías, Ferran, Durán, León, Beñat, Marquez, Roberto i Masqué.
Substitucions: Nando per Marquez, m. 50; Álvaro per Masqué, m. 73; Pedrito per Durán. Altres suplents: Damià i Rubén Fonte.

Àrbitre: Jonathan Cruz Quintero, del comitè territorial de Tenerife, assistit en bandes per Cesar Luis Rodríguez Santos i  Diego Veloso Blanco. Ha mostrat cartolines grogues a De Amo, m. 6, Edu Vives, m. 9; Roberto, m. 53; Cubillas, m. 79  i Masqué, m. 90. Ha expulsat al tècnic local Raul Longhi, en el m,83, per formular-li al col·legiat observacions de caire tècnic fora de la seva àrea tècnica.

Gols: 0-1: León, m. 48; 1-1:Elton, m. 76; 2-1: Armero, m. 78; 2-2: León, m. 83; 2-3: Pedrito, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la 12ena. jornada de lliga al grup tercer de Segona Divisió B, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, cel serè, i ambient fresc degut al fort vent fred que ha bufat al llarg de tot el dia.  Presència d’un reduït grup de seguidors del conjunt reusenc que ha gaudit i celebrat eufòricament amb el desenllaç final del partit.



CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.D. OLÍMPIC
2712831122
2
HURACÁN VALENCIA C.F.
2412660144
3
C.D. ALCOYANO
23127231711
4
C.E. L'HOSPITALET
2211641229
5
U.D. LEVANTE "B"
21116321710
6
R.C.D. ESPANYOL "B"
18125341311
7
C.F. REUS DEPORTIU
17125251612
8
U.E. SANT ANDREU
17124531111
9
U.E. LLAGOSTERA
16124441714
10
C.D. ATLÉTICO BALEARES
161144397
11
ONTINYENT C.F.
1612444914
12
A.E. PRAT
1511434118
13
VILLARREAL C.F. "B"
14114251215
14
R.C.D. MALLORCA "B"
13112721010
15
C.E. CONSTÀNCIA
1112255810
16
C.F. BADALONA
1111254710
17
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
911164912
18
C.D. BINISSALEM
911236617
19
VALENCIA C.F. MESTALLA 
7121471024
20
ORIHUELA C.F.
610064512
21
YECLANO DEPORTIVO
611137719


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada vez queda más claro que Longhi no sirve para entrenar a este filial, tiene metodos anticuados y caducaods, no sabe leer los partidos y por no hablar de esos cambios raros en las alineaciones, la desaparicion de jugadores (¿porque ya no juega Clerc?)y que hay jugadores que lo hagan bien o mal siempre juegan como por ejemplo Jorge y otros como Elton que han demostrado algo mas no. En fin, lo mejor seria que cesaran a Longhi y traer un entrenador competente, pero me da que eso a Pochettino (otro que deberia marchar) no le gusta, porque no podria hacer y deshacer a su gusto...

Anònim ha dit...

Edgar, Clerc, Hector... los pocos canteranos que quedan no estan jugando. Vergonzoso

Anònim ha dit...

Vergonzoso y patetico es lo que esta pasando en este filial entre comillas. Cuantos canteranos habia ayer? Pues solo uno, German. Siento vergueza ver a mi espanyol en este estado tan lamentable, desquebrajado de arriba a abajo. Donde esta nuestra cantera? Donde estan nuestros autenticos canteranos? Donde esta la forza dun sentiment? En el villarreal y malaga estan todos nuestros autenticos y buenos canteranos, gracias de la cruz y gracias Pochettino.

Anònim ha dit...

Estamos arruinados tanto economicamente, deportivamente, socialmente divididos y lo peor de todo y hecho muyyyyy grave estamos SIN CANTERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M