divendres, 2 de novembre del 2012

ACTES SOCIALS.


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.

Sopar de Nadal.

La Gran Penya Espanyolista Manigua celebrarà l’habitual Sopar de Nadal que aquest any, tindrà lloc el divendres 14 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:30 h.

El preu és de 25,00 € i el menú és el següent:

Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Muntadets d'Escalivada / Torradeta de Formatge de Cabra Caramel·litzat / Gambes en Tempura amb Vinagre Balsàmic / Muntadets de Botifarra amb All i Oli.

Melós de Vedella amb Salsa del Rostit, Patates i Verduretes.

Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Cava / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions.

Menú infantil 12,50€: Macarrons amb Tomàquet / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs.


En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons.

Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Josep M. Perelló Alonso (President de la Secció de futbol base de la GPE Manigua)

El Guardó de Difusió Espanyolista, serà lliurat al Sr. Sergi Mas Abad (Periodista, actor, presentador, guionista).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic) o per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net
També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte a la Caixa: 2100-0707-39-0200170321
 

Us hi esperem! GPE Manigua.


PERICOS MIR. (P.B.B. de Montcada i Reixac)



Campanya de recollida de joguines.

La junta directiva de PERICOS MIR es complau d'anunciar que ha arribat a un acord de col·laboració amb el CD Montcada per a la campanya de recollida de joguines que com cada any posarem en marxa en els pròxims dies.

Agraïm la gran predisposició del CD Montcada per dur a terme aquesta col·laboració, creiem que amb aquest acord estenem aquest acte solidari a una de les entitats més importants de la nostra ciutat.

El proper 7 de novembre a les 19:30 hores farem a la nostra seu la presentació de la V campanya de recollida de joguines, on esperem comptar amb l'assistència del major nombre de personalitats i entitats de la ciutat.
 

PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS

III Aniversari

La nostra penya està d’aniversari. Son ja 3 anys portant els colors blanc i blaus, fen pinya, fen amics i fen espanyolisme. Ens sentim feliços i plens d’orgull per haver aconseguit en aquest temps ser una penya autèntica, original i plena de vida.

És per això què ens plau convidar-vos al sopar del III aniversari de la Penya Espanyolista 9 Barris què es celebrarà el proper dia 10 de noviembre a les 22 hores al restaurant Tasca i Vins C/ Cardenal tedeschini nº 32   de Barcelona.
  
Desitgem comptar amb la teva presencia i què gaudeixis com nosaltres d’aquest dia tan especial per nosaltres.
  
T’esperem!

 
ALTRES ACTES DE PENYES

La PENYA BLANC I BLAVA DE REUS I COMARCA celebrarà el seu sopar d’aniversari, demà dissabte i el proper divendres 9 de novembre serà la PENYA BLANC I BLAVA DE CAMBRILS la que commemorarà el seu 5è aniversari. Les penyes en qüestió no han facilitat més informació al respecte.  
 






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M