divendres, 14 de desembre del 2012

ACTES SOCIALS


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.




Sopar de Nadal

El  tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua, aquest any, tindrà lloc avui divendres 14 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:30 h.


Signatura de llibres pericos.

A la seu social de la GPE Manigua (Rosselló, 501 1r 4a), tindrà lloc el proper  21 de desembre (divendres) la tradicional signatura de Nadal que organitza l'editorial ‘23 perico’, perquè els seus autors puguin dedicar els seus llibres en clau blanc-i-blava als lectors que desitgin acudir a la cita,  i de pas xerrar i departir amb ells.

Aquest acte, començarà a  les 18.30 h. i s'allargarà fins a les 20.45h.  
Han confirmat la seva presència Sergio Fidalgo, Nacho Julià, Jordi Llopis, Álex Riquelme, Rubén Izquierdo i Jaume Sabater.  És possible que s'incorporin altres autors de l'editorial en properes dates.


PENYA BLANC I BLAVA DE MÓRA LA NOVA.




Marató de TV3

La Penya Blanc i Blava de Móra la Nova organitza un vermut solidari, entre altres actes, en motiu de la Marató de TV3.

Els actes es celebraran el mateix dia de la Marató, 16 de Desembre, i coincidint també, amb la Fira de Nadal de Móra la Nova al Pavelló Firal de la població.




PENYA BLANC I BLAVA DE CAMBRILS.




 5è Vermut solidari per la MARATÓ DE TV3.
"FUTBOLÍ SOLIDARI" Derbi RCD Espanyol vs FC Barcelona. 


DIA: 16 Desembre 2012
LLOC: Plaça de l'Església St Pere - Port de Cambrils.
HORA: 11:00 h.
COL-LABORACIÓ VERMUT: 3 €
COL-LABORACIÓ FUTBOLÍ: 1 €



PENYA BLANC I BLAVA DE GELIDA



Inauguració local social

La Inaguració del local de la PBB. Gelida tindrà lloc el proper 16 de desembre a les 12.00h El local està situat al C/Major, 8-10 1ª ( Edifici de l'Unió del Casal Gelidenc).
L'acte constarà d'un petit refrigeri per a tots els assistents.  A tots els assistents que volguin venir de fora de la nostre població els hi aconsellem que aparquin els seus vehicles a l'aparcament municipal de la plaça de la vila.


PEÑA ESPANYOLISTA DE MADRID.



Guardó  "Oso y Madroño" i "Cocido Blanquiazul".
  
Diumenge 16 de desembre, i coincidint amb l’encontre de lliga que el primer equip del RCD Espanyol disputarà al Santiago Bernabeu davant el R. Madrid, la Peña Espanyolista de Madrid farà l’habitual lliurament del guardó “Oso y Madroño” i tot seguit tindrà lloc el clàssic “Cocido Blanquiazul”. Enguany el guanyador és Joan Verdú segons va reflectir la votació dels socis d’aquesta ambaixada perica a la capital d’Espanya.

Aquest esdeveniment de lliurament del guardó tindrà lloc al mateix hotel de concentració de l’equip, per posteriorment dur a terme el dinar a un restaurant de la capital madrilenya (“Casa Carola”) a les 15:00 hores, en un lloc molt proper a l’estadi del quadre blanc on es desplaçaran els membres de la penya a recolzar l’equip blanc-i-blau.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M