dijous, 13 de desembre del 2012

JAVI NAVARRO I MARC GARCÍA:
NOVES OPORTUNITATS MÉS ENLLÀ DE L'ESPANYOL

Parlarem avui del Cadet “A” espanyolista, l’equip de Dani Fernández que marxa en primera posició de la Divisió d’Honor Cadet. Seran protagonistes d’aquest article, dos jugadors que de ben petits han format part del futbol base espanyolista i que en aquest mes de desembre han deixat la disciplina del RCD Espanyol. Des de Sentiment Perico els hi desitgem molta sort en el futur.



Javier Navarro Rodríguez, “Javi Navarro”, va néixer a Barcelona el 7 de gener de 1997. Va entrar al RCD Espanyol com a integrant de l’ESCOLA RCDE per passar als equips espanyolistes de futbol base en 2004. Jugant de davanter centre o com esmunyedís extrem, el menut jugador blanc-i-blau va anar promocionant cada temporada fins arribar al Cadet “A” espanyolista. Amb el seu equip va guanyar la lliga a Preferent Cadet la darrera temporada com a darrera gran fita amb el conjunt espanyolista.

El dissabte primer d’aquest mes, va debutar amb el seu nou equip, la UD Cornellà, jugant de titular i derrotant amb el seu nou equip al Gironés-Sàbat per 2-1. Amb una davantera com la que té el conjunt de Dani Fernández amb jugadors com Campu, Adrián Rivas, Carlos Cano, Labiano, o per bandes com Marc Miquel, Pol Mikel, o Sergi,  la seva presència cada cop era més reduïda i el jugador va decidir posar punt i final a la seva etapa en busca de noves oportunitats i més minuts.





Marc García Rivodigo, nascut a Sant Adrià del Besós el 26 d’agost de 1997, migcampista, va iniciar la seva etapa com a espanyolista el juliol de 2007 quan es va incorporar a l’Aleví “B” espanyolista.  Jugador força implicat al nostre club, (l’hem pogut veure assíduament presenciant els partits del filial o juvenil a la Dani Jarque, inclòs quant a deixat de ser jugador de la nostra entitat), també en els darrers mesos havia vist reduïda la seva presència al mig del camp del Cadet A espanyolista. Ha anat promocionant com Javi Navarro en les darreres temporades (Campions lliga Preferent Cadet B, Campions de lliga Infantil i Campions de Catalunya Infantil, campions lliga preferent amb l’Infantil B...)

Va debutar com a titular en el seu nou equip, el CE Europa en partit que el passat 1 de desembre va enfrontar amb el CF Badalona, amb triomf final d’1-0 del conjunt gracienc.  


IMPUGNACIO REBUTJADA.

En altre ordre de coses, cal dir que tots aquells que innocentment pensàvem que la FCF es podia atrevir amb l'entitat que encapçala el règim totalitari al futbol català, anàvem ven equivocats... La FCF ha arxivat la impugnació que en el seu dia presentà el CE Mercantil per alineació indeguda del FC Barcelona en l’encontre de la Divisió d’Honor Cadet l’enfrontà al CE Mercantil i que finalitzà amb triomf 3-0 del conjunt blaugrana després que fos alineat (i que aconseguís anotar un dels tres gols) el jugador Adrià Vilanova, fill de qui tots imaginem.

La FCF ha rebutjat la impugnació dient que el FC Barcelona no va ser avisat adequadament de l’expulsió d’aquest jugador en el partit de l’anterior jornada davant UFB Jàbac i Terrassa en Can Jofresa i que finalitzà amb triomf 2-3 en el que va ser expulsat per vermella directa i que a bon segur constaria en acta i el seu delegat així ho acceptaria...    I em pregunto... Doncs quan dimonis ha complert la sanció aquest jugador? O senzillament li han retirat la vermella a fi de no tenir-lo que sancionar i per lògica acceptar la impugnació del Mercantil?....

Res de nou sota el sol en aquest país. Lo contrari, el que hagués sigut noticia, que el l’home hagués mossegat al gos, aquí al futbol no ho veurem. Poden seguir fent el que vulguin. Ho seguiran fent sempre mentre siguin ells els que veritablement manin i les demés entitats al mon del futbol els hi permetin deixar fer el que fan, i el que sempre han fet.  


2 comentaris:

Anònim ha dit...

me alegro mucho por ellos ,no se acaba el futbol aqui
jose maria algun dia nos tienes que informar de como les va a los jugadores que el año pasado estuvieron en nuestro juvenil y filial y ahora estan en otros clubs
gracias y felices fiestas

Josep Maria ha dit...

UF. lo haría y sabéis que si, pero para ello se tiene que disponer de más tiempo para hacer un seguimiento y no es tiempo precisamente lo que me sobra. Saludos!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M