dilluns, 10 de desembre del 2012

EL FEMENÍ "B" TREU ENDEVANT TAMBÉ,
EL SEGON PARTIT CONSECUTIU A CASA (5-0)











RCD Espanyol Femení “B”: 5 -  CF Badalona: 0

Victoria del segon equip femení del RCD Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després de vèncer dijous al FC Cerdanyola, ahir ho va fer davant un Badalona que va plantar cara en el primer temps, però que es va venir completament avall després d’un auto-gol i de de la senyalització d’un protestat penal i segona groga per mans dins l’àrea, que suposà el segon gol espanyolista. Amb superioritat numèrica les espanyolistes es van anar cada cop més amunt moralment i van acabar golejant al conjunt badaloní que va veure altre expulsada per protestes, i una lesionada, acabant amb vuit jugadores.

En aquest partit, Juliana García dirigí a les espanyolistes des de la banqueta, ja que “Titi” Camúñez es trobava a Sant Sebastià amb el primer equip. En un matí força fred, en el que el mercuri marcava 4º abans de l’inici del matx, el partit va començar a un fort ritme.

Als dos minuts de joc, el Badalona tingué una gran ocasió per donar un tomb al que a bon segur hagués sigut un partit diferent amb una paret pel centre que acabà amb una passada a l’interior de l’àrea espanyolista i amb la rematada creuada de Beatríz, lluny de l’abast de Vero, però que sortosament pels interessos de les locals, es marxà fora a l’esquerra. La rèplica perica fou una passada en profunditat per Chamarro qui ficant la bota remata rebotant en la portera Sandra, i acabant l’esfèrica estavellant-se a la base del pal dret.

Als onze minuts una entrada per darrera a Mónica Bácter força dura,  que obligà a l’espanyolista a abandonar el terreny de joc lesionada als tretze minuts, no va rebre cap tipus d’amonestació. En canvi, per protestar, el senyor Joan Ponce donà un autèntic recital de cartolines per les badalonines.  Curiós el criteri a vegades dels col·legiats... Als vint minuts de joc, l’Espanyol mitjançant Ainhoa Alonso, estavella amb una rematada de cap altre cop la pilota als pals de la porteria badalonina; en aquest cas l’esfèrica fa impacte al travesser.   La rèplica visitant, un bon xut buscant l’escaire que es marxà fora a càrrec de la ex del Sant Gabriel, Dori Apolo.  El Badalona tingué una gran ocasió quan després d’uns refusos dolents en línia de cobertura, la pilota rebotada acaba sent centrada i el doble remat primer Dori Apolo i després d’Ana Cayuela, no encerten a batre a Vero sortint finalment la pilota per sobre la porta espanyolista.

En el segon temps, als tres minuts Josselín veu la primera cartolina per una clara falta. Poc després, una centrada de Jasmina no pot rematar per ben poc Andrea Granados i en l’intent de refusar amb el cap, s’introdueix la pilota en la seva porteria Silvia Ferrer. L’Espanyol es posava per davant en el marcador. Tan sols cinc minuts després, una centrada era tallada segons el criteri arbitral pel braç de Josselín. Veuria la segona cartolina groga, es quedaria el Badalona amb 10 i Jasmina Alarcón s’encarregaria molt bé de llençar ajustat a la dreta la pena màxima convertint-la en el segon gol de les espanyolistes.

Aquestes dos jugades van fer perdre els papers a les visitants que es dedicaren més a protestar que a jugar, i es van anar carregant amb més cartolines.  El Badalona tingué una fase de partit posteriorment més entonat en el que inclòs un xut seu va acabar rebutjar a còrner i en una rematada de Silvia Ferrer, Vero Geva envia amb la punta dels dits l’esfèrica a còrner evitant el gol badaloní (70’).

En els darrers vint minuts l’Espanyol va tornar a imposar-se i va estar a punt de marcar en un clar contracop en el que Yaiza en profunditat passa per l’Andrea Granados qui veu tota sola a Haley. La texana tota sola i amb tot el temps del món, no va saber afusellar a la portera del Badalona, enviant la seva potent rematada fora, llepant el pal (74’). El tercer gol espanyolista que decidia el partit va arribar quan Haley Justine tota sola, en segona instància marcar a plaer després que en la primera rematada la porter visitant li taponés perfectament i fent-se amb el refús afusellés a Sandra.

Amb el 3-0, la dorsal 5 badalonina Alba Gordo veuria una segona cartolina i deixaria al seu equip amb 9 jugadores a falta de vuit minuts per la fi del partit. Faria tres minuts després el quart gol el conjunt espanyolista en engaltar dins l’àrea una bona rematada Andrea Granados en rebre en profunditat d’Eva.  Per a més inri, es tingué que retirar-se lesionada una jugadora del Badalona, quedant-se amb vuit els darrers  instants. L’Espanyol tancà el compte golejador quan un còrner tret en curt acaba avançant i deixant anar un bon tret Jasmina Chamorro, exjugadora, precisament del Badalona.

         
  
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Vero, Jasmina, Queralt, Alba del Ojo, Mayra, Yaiza, Chamarro, Xènia, Haley, Ainhoa, i Mònica Bácter.  
Substitucions: Andrea Granados per Mónica Bácter, m. 13; Carla Cotado per Alba del Ojo, m. 54; Eva Blanco per Ainhoa, m. 62; Carla Borrás per Xénia, m. 71. Altre suplent: Judith (p.s.)

CF Badalona: Sandra Alonso; Maria del Mar, Alba Gordo, María Haro, Alba García, Josselín González, Silvia Ferrer, Beatriz Tudela, Ana Cayuela, Silvia Romero i Dori Apolo.
Substitucions: Carla Añor per María Haro, m. 46; Alexandra Álvarez per Sivia Romero, m. 55; María Espinosa per Beatríz  Tudela, m. 68.

Àrbitre: Joan Ponce Moreno, de la delegació del Baix Llobregat, assistit en bandes per Inmaculada Peñalver Gómez i Ismael Bouhayat Hanon. Va mostrar cartolines grogues a Josselín González, (m. 47 i m. 52), Silvia Romero, m. 53, Alba Gordo, (m. 53 i m.82); Ana Cayuela, m.54,  totes pel bàndol badaloní.

Gols: 1-0: Silvia Ferrer, pròpia porta, m. 48; 2-0: Jasmina, (pen.), m.53; 3-0: Haley, m. 81; 4-0: Andrea Granados, m. 85; 5-0: Chamarro, m. 86.

Incidències: Encontre corresponent a la 14ena. jornada (primera de la segona volta) del campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió Femenina, disputat ahir diumenge al matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.    Mayra Tárraga i Alba Gordo, respectivament, actuaren com a capitanes d’ambdós conjunts.     

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
GIRONA F.C.
31149414418
2
F.C. BARCELONA "B"
31149413419
3
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
30149322615
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
29149233313
5
U.E. SANT ANDREU
20146262218
6
BADALONA C.F.
20146262529
7
C.D. SANT GABRIEL "B"
19144732625
8
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
16144462323
9
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
16144461621
10
CLUB LLEIDA ESPORTIU
15143652931
11
U.E. L'ESTARTIT
14144282330
12
U.E. LLORET
12143383245
13
U.E. VIC
1014248822
14
E.F. BONAIRE
61413101648







1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada dia m´agrada més llegir les cròniques. Moltes gracies i bon treball




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M