divendres, 14 de desembre del 2012

TORNA PERICOS ON LINE TV



Ja ha arribat el gran dia: aquesta nit, a partir de les 20:45  i fins les 22:15, tots els telepericos tenen una cita amb la sintonia de Canal Català tv, i és que torna a les pantalles PericosOnline.tv, que estarà en antena cada divendres en aquesta mateixa banda horària.

Fidels al que hem vingut fent des de 2007, seguirem apostant per la informació i el debat sempre en clau 100% blanc-i-blava, però sense deixar de banda l'entreteniment. Així, comptarem amb amb la presència al nostre plató de tots els protagonistes de l'actualitat perica i dels professionals dels mitjans que la segueixen dia a dia.

Per aquesta estrena, rebrem la visita d'un dels homes incorporats aquest estiu a la disciplina espanyolista, i que està cridat a ser un dels futbolistes importants en aquest objectiu de la perrmanència: el central argentí Diego Colotto, que a més que ha estat notícia aquesta setmana per les seves declaracions en sala de premsa, que han estat interpretades com una oberta crítica a l'anterior cos tècnic.

Comptant ja les hores que resten per aquesta esperada tornada, us deixem amb la promo de l'espai que protagonitza el nostre senyordelpuro fent una particular versió de l'èxit musical del momental costat de tot un seguit de personatges de l'entorn espanyolista: el Gangnam perico.

PERICOS ON LINE.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M