dissabte, 15 de desembre del 2012

SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA











(Hotel Hesperia del Mar, Barcelona: Josep Maria)


Ahir divendres va tenir lloc a l’Hotel Hesperia del Mar a Barcelona, el tradicional Sopar de Nadal que la Gran Penya Espanyolista Manigua dur a terme per aquestes dates  prenadalenques.  Més de setanta assistents a l’acte es van aplegar en aquest sopar de germanor, per apel·lar a la unitat entre tots els que formem la família espanyolista en aquestes hores greus i transcendentals que viu l’entitat. Son moments en que tot l’espanyolisme ha de saber superar disputes, lluites, i greuges, i fer causa comú d’aquest sentiment si de veritat volem tirar endavant la nau perica en aquests delicats moments.

Al Sopar de la GPE Manigua va assistir per part del RCD Espanyol el seu conseller de la part esportiva, Iñaki Pérez de Arrilucea, i l’encarregat de les relacions de l’entitat amb les penyes, Jaume Martínez. Màxima representació de la Federació Catalana de Penyes amb el seu president Alberto Ariza al capdavant, així com Araceli Pérez (Els Incansables),  Salvador Fosas (tresorer de la FCPE i President de la PBB de Sabadell). Vuit penyes eren presents al marge de l’amfitriona. Els Incansables (amb la presidenta i el seu secretari José Luis), Sabadell, El Perico Ferroviari (Ramon Rius), Gràcia Guinardó (Srs. Escribano), Martorell (Cristina Pérez), Cornellà (Xavi Edo), Olost de Lluçanés (Oscar Pitarch) i Pericos Moteros (família Ariza).   També hi eren presents Sergio Fidalgo i Domènec Gómez (23Perico), així com a socis del RCD Espanyol i membres del futbol base de la GPE Manigua.          

Els guardonats enguany han sigut: Premi a la difusió del sentiment espanyolista, al periodista i humorista Sergi Mas, per la seva tasca en favor del RCD Espanyol als mitjans de comunicació i en concret per les seves retransmissions radiofòniques en les que ha sabut aportat una nota d’humor en un mon tant complicat com el futbol en el que abunda molt poc aquest component.  La máxima distinció, el premi Elena Alcoverro va ser lliurat en aquesta ocasió a un membre de la GPE Manigua, a Josep Maria Perelló (aquest guardó sempre ha sigut concedit a persones que hagin destacat en el mon penyístic espanyolista i generalment concedit a membres d’altres penyes.) En aquesta ocasió ha sigut el  President de Secció del futbol base de la GPE Manigua qui ha rebut aquesta distinció, en reconeixement a la tasca que ha dut amb tots els seus col·laboradors, en aquests darrers anys al futbol base de l’entitat. La GPE Manigua porta 37 anys ininterrompudament amb equips de futbol base federats.

Després de rebre un guardó commemoratiu les penyes presents, al propi Hotel Hesperia del Mar per les facilitats donades sempre, del bon sopar, del DVD realitzat per Jordi Llopis de tot allò que en clau manigüera ha succeït al llarg del darrer any, tingué lloc els parlaments de Dani Bosch (President de la GPE Manigua), Alberto Ariza (reelegit fa ben poc President de la FCPE) i del Conseller Iñaki Pérez de Arrilucea representant al RCD Espanyol. Mitjançant Iñaki, el RCD Espanyol feu lliurament a l’entitat manigüera d’una placa commemorativa. Amb els tradicionals sorteigs de regals, es posà punt i final als voltants de dos / tres quarts de dues de la matinada  a un Sopar que com ve sent habitual va estar conduït amb el bon fer i la seva brillant oratòria, pel periodista perico i també manigüero, Toni Itarte.


LES PENYES, i PRESENTS A L'ACTE...

















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M