dimarts, 11 de desembre del 2012

MOLT SE LI COMPLICÀ LA LLIGA
A L'EQUIP INFANTIL "A" FEMENÍ (3-4)










RCD Espanyol Infantil “A” Fem: 3 – CE Manresa: 4


L’equip espanyolista perd la primera posició i es complica revalidar el  títol

Derrota del conjunt Infantil A espanyolista després de força temps, ja que en partit oficial del campionat de lliga no queia un infantil A espanyolista des del 15 d’octubre de 2011 amb el Sant Gabriel (2-1) i no a la Ciutat Esportiva sinó al Ruiz Casado.  Des d’aquella data tan sols havia cedit un empat (davant Sant Gabriel també a la jornada inaugural de la present lliga).

Dissabte, en canvi va ser derrotat per un sorprenent  Manresa que després d’una gran temporada que està duent a terme, aquest triomf l’ha catapultat a la primera posició. Les espanyolistes baixen a la tercera posició per sota de la PBB La Roca, tot  i que el conjunt vallesà té un partit més disputat.

El partit va ser un monòleg d’efectivitat manresana en el primer temps (primer i segons períodes de 18 minuts cadascun) en el que van aprofitar les greus errades defensives de les espanyolistes, i es van avançar amb un 0-3 que semblava definitiu per la sort del partit.

Les blanc-i-blaves no es van rendir en absolut i malgrat el pèssim partit que estaven duent  a terme, i pesi a jugar com si es tractés d’un partit fora de casa (l’afició manresana era sorollosa majoria i l’ambient va ser clarament com un partit a domicili), no van llençar la tovallola.

El primer gol espanyolista va obrir les esperances en una remuntada; aquesta es va ensumar quant el col·legiat va xiular penal en una acció de les del Bages, aconseguint l’Espanyol reduir diferències (2-3). Un Espanyol contra rellotge, bolcat en camp del rival, va posar setge a la porteria fins que va aconseguir empatar el partit.

Amb l’empat a tres gols, l’equip espanyolista tingué l’opció de posar-se per davant en una jugada perillosa en la que la rematada final d’una jugadora local, creuada, es marxà ajustada al pal dret sortint fora. Ho intentà l’Espanyol més amb el cor que amb el cap i cruel fou el desenllaç quan en un contracop altre cop el conjunt del Bages sorprengué a la cobertura espanyolista  i aconseguir el definitiu 3-4 en mig de la cridòria de l’afició visitant. Tot i els esforços per tornar a igualar el partit, el Manresa va tapar força bé tots els espais i amb el cronòmetre a favor va arribar al final del partit amb el triomf a la seva butxaca.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith González, Cristina Pérez, Mónica Mayorgas, Claudia Marcos, Sheila González, Anna Torrodà, i Julia Cerdán.
També: Luisa Ródenas (p.s), Sandra Ramos, Marina Casas, Mariona Segalés, Alba García, Sandra Sánchez, Irene Fernández, i Carla Huatay.

CE Manresa: Laura Vilaseca, Marta Bosch, Andrea Martínez, Júlia Llimós, Marta Alegre, Naira López, Esther Haro.
També: Andrea Martínez, Cristina Tayeda.

Àrbitre: Bernat Pedrol Vozmediano.

Gols: 0-1: Marta Alegre, m. 5; 0-2: Andrea Martínez, m. 30; 0-3: Andrea Martínez, m. 35; 1-3: Mariona Segalés, m. 37; 2-3: Mariona Segalés (pen.), m. 47; 3-3: Julia Cerdán, m. 55; 3-4: Naira López, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent a la 9na. jornada de lliga al grup segon de la Categoria Infantil-Aleví Femenina, disputat la tarda de dissabte 1 de desembre al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.



TERCERES A IGUALADA.

L’equip de Juliana García va disputar aquest cap de setmana (jornada de descans a la lliga) un torneig disputat a Igualada.  Durant el dissabte, festivitat de la Puríssima, des del matí fins la tarda es van disputar els encontres a l’Estadi de Les Comes de la capital de l’Anoia.

A la fase de grups, l’equip blanc-i-blau va derrotar al Santpedor CF per 2-0 amb gols d’Irene i Júlia. Posteriorment l’Espanyol va derrotar al CF Igualada per 0-1 amb gol de Marina, i per idèntics guarismes va vèncer a la UE Centelles amb gol de Sheila.

A la semifinal, l’equip va caure a la tanda de penals davant l’At. Vilafranca (2-3) després d’arribar-se a la fi del partit amb empat a dos gols.  Els tants espanyolistes foren obra de Carla Sánchez i de Júlia. El torneig va ser finalment pel CE Sant Gabriel que va derrotar a la final a la Fundació At. Vilafranca.



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1C.E. MANRESA2187014213
2
P. BLANC BLAVA LA ROCA
2096214511
3R.C.D. ESPANYOL1986115514
4
C.D. SANT GABRIEL
177520357
5
C.E. MERCANTIL
1675112715
6
C.E. PUIGREIG
782152036
7
C.E. SABADELL F.C. "B"
782151837
8
U. E. SANTS
682062645
9
OAR VIC
692072248
10
F.C. MATADEPERA
682061948
11
U.D. CIRERA
381071550
12
C.E. SANT CELONI (RETIRAT)
0000000





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M