diumenge, 9 de desembre del 2012

EMPAT D'UN FILIAL QUE S'HA DEFENSAT
EN EL SEGON TEMPS AMB INFERIORITAT (0-0)






 
 
RCD Espanyol “B”: 0 – CF Huracán de Valencia: 0
 
Vuitè partit consecutiu que el filial no obté el triomf. Lluny queda ja aquell 14 d’octubre quan va derrotar al cuer Yeclano a la Ciutat Esportiva. Avui, davant un Huracán Valencia CF que no ha fet honor al lloc privilegiat que ocupa a la classificació, l’equip de Raul Longhi ha sumat un punt que vist com han derivat les coses en el segon temps (jugant amb 10 des del 58’ i amb 9 jugadors els darrers cinc minuts més l’afegit) es pot donar per bo, tot i que altre cop el filial blanc-i-blau –jugant amb onze – no ha convençut en absolut a nivell ofensiu.
 
Avui hem tingut la satisfacció de veure a Héctor ocupant l’eix de la defensa. Germán ha tornat a la porteria, i Rubén Duarte ha ocupat la lateral esquerra. Lobato sancionat al ser expulsat a Xátiva, mentre que Paul Quaye, Pino, Elton i Seguín per motius diversos, no havien entrat a la convocatòria.      
 
Un primer temps dels que ens ve oferint el filial darrerament... Domini visitant d’un Huracán que s’imposava a la medul·lar però que no angoixava a un Espanyol B que es defensava sense problemes. Una pilota que s’emporta el visitant Fabiani rematant amb poc angle junt al pal dret on blocà Germán Parreño, una caiguda dins l’àrea del propi Fabiani, protestada pels visitants, però que no hi hagut punibilitat i poca cosa més. Per part espanyolista ni això. Una cessió del defensor Ruso que li ha enviat una enverinada esfèrica al seu meta Paco que ha hagut de controlar amortiguant amb el pit i un centre xut rebutjat per Amarilla dins l’àrea petita sense que Cubillas ni l’hagi ensumat. Molt malament aquest equip a l’hora de construir i de crear perill. En tot el primer temps no ha xutat a porta i així és força difícil aconseguir perforar la meta rival.
 
Als tretze minuts del segon temps, Fran Miranda ha vist la segona cartolina groga al entrar en planxa innecessàriament en una pilota a banda, al mig del camp. Innocentment –doncs ja tenia una cartolina – ha sigut expulsat i ha deixat l’equip amb deu homes. Si  el joc ja era nul ofensivament parlant amb l’equip complert, ja poden imaginar jugant amb un de menys... Longhi substitueix a Jorge i dona entrada a Joan per tapar el forat al mig del camp amb l’expulsió del 15 espanyolista.
 
Ràpidament en un llançament de falta des de la dreta, David Fas ha enviat una centrada que s’ha passejat per tota l’àrea espanyolista sense que ningú hagi encertat a rematar o rebutjar. Ha sigut de les més perilloses accions en un partit que ningú ha merescut marcar pel poc “punch” ofensiu mostrat.  En una de les poques accions de contraatac espanyolista, Merchán ha obert a Ruben que pujava lliure per l’esquerra, però la rematada final del lateral esquerrà andalús, s’ha marxat desviada a l’esquerra de Paco.
 
Al 69’ el visitant Amarilla s’ha merescut la vermella directa per una terrorífica entrada a Armero quan aquest l’ha regatejat i es marxava cap l’àrea de càstig valenciana. Finalment Berjano li ha mostrat groga fent honor al seu cognom. El col·legiat ha tornat a ser protagonista quan ha mostrat la segona groga al davanter Cubillas per tallar una esfèrica amb el braç, i l’Espanyol B s’ha quedat amb nou jugadors. El davanter centre espanyolista amb aquesta expulsió ha posat punt i final a una actuació altre cop ben decebedora.
 
I el partit ha anat morint amb un Huracán que volia però no podia, jugant contra 9, i amb un Espanyol B que prou feia en aquests instants d’afegit amb aguantar el marcador inicial del partit i sumant un treballat punt davant un defensivament sòlid Huracán que avui a la Ciutat Esportiva més que un cicló demolidor,  ha sigut una ventada sense més conseqüències...                   
 
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Germán; Nacho Heras, Héctor, Ferran, Rubén Duarte; Mario Ortíz, Fran Miranda; Armero, Merchán, Jorge; i Cubillas.
Substitucions: Joan per Jorge, m. 59; Morant per Armero, m. 79; Iván Sales per Merchán, m.88. Altres suplents: Edgar (p.s.), i Clerc.
 
CF Huracán de Valencia: Paco, Gomis, Ruso, David Fas, Alexis, Pablo García, Javi Rubio, Fabiani, Amarilla, Javi Salero i Pablo Vidal.
Substitucions: Morgado per Pablo García, m. 59; Capdevila per Javi Salero, m. 73; Miñano per Gomis, m.83. Altres suplents: Akapo i Olmo (p.s).
 
Àrbitre: Iker Bejaro Ariztegui, del comitè territorial navarrès, assistit en bandes per Ignacio Alonso López i Igor Garcés Bargada. Ha mostrat vuit cartolines grogues. A l’Espanyol B, cinc targetes que quatre d’elles a Fran Miranda (25’ i 58) i Cubillas (68’ i 85’), han tingut que abandonar el terreny de joc expulsats. L’altre l’ha vist Rubén Duarte al minut 76. Per part valenciana, han sigut amonestats, Gomis, m.32, Amarilla, m. 69 i Javi Rubio, m. 73.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 18ena. jornada de lliga al grup tercer de la Segona Divisió B, disputat aquesta tarda al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb temperatura fresca, baixant a mida que ha anat caient la tarda.  A la llotja l’expresident Ramon Condal, així com la consellera adjunta a la presidència, Anna Maria Fusté.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Es interessant veure com cada cop sembla que hi ha més minuts per gent del planter, el german, hector ruben, edgar, clerc, paul quaye i ara tambe ja en joan jordan. M'agradaria veure també a l'albert miravent al filial, crec que seria motl bo per ell per jugar amb gent més corpulenta i amb més força que ell.
Sergi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M