dimecres, 23 de gener del 2013

CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA,
DEL JUVENIL FEMENÍ, QUE SEGUEIX SEGON: (3-4)

CE Pubilla Casas: 3 – RCD Espanyol Juvenil-Cad. Femení: 4

Cinquena victòria consecutiva del quart equip femení de l’entitat. El passat dissabte l’equip de Joaquín Illescas va sumar tres nous punts en derrotar al CE Pubilla Casas per 3-4, en un partit amb molts gols.  Les blanc-i-blaves es van avançar ràpidament en el marcador amb dos gols, però un gol en pròpia porta i un discutible penal, van fer que les de l’Hospitalet aconseguissin igualar el matx abans d’anar-se’n als vestidors.  L’Espanyol tornà a posar terra pel mig en el segon temps amb dos gols més, i tot i que les locals van reduir diferències a falta de vuit minuts pel final, establint el 3-4, el marcador ja no es va moure més.

L’equip espanyolista continua segon a la classificació, (amb un partit menys que és el que pendent de disputar davant el líder de la categoria), empatat a punts amb el Reus Deportiu. L’Estartit és quart a un punt de les espanyolistes després que les empordaneses derrotessin 3-0 a un Sant Gabriel que queda ja a sis punts de l’equip perico.

A la propera jornada, l’equip entrenat per Joaquín s’enfrontarà al CF Pallejà, en partit que donarà començament a les 20:00 hores al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CE Pubilla Casas: Marta Villalonga, Anna Cabrerizo, Alba Miguel, Carolina Oliveros, Ma. Inés Baldé, Sandra Márquez, Anna Rois, Dayanna Ruth, Patricia Albadalejo, Núria González i Samanta Rojas.
Suplents: Olga Gómez, Ángela Ramírez, Lorena Fernández, Sara Martínez, Andrea Rubio i Silvia Sánchez.

RCD Espanyol: Paula Bonay, Claudia Tena, Anabel Chiquero, Ariadna Font, Irina Uribe, Laia Guerrero, Laia Torres, Meritxell Guardia, Meritxell Clupes, Anna Ruíz i Ainhoa Salvador.
Suplents: Alba Sánchez (p.s), María Valdívia, Núria Lorenzo, Marta Molina, Laura Romero, Georgina Campíz i Marina González.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas. Va mostrar cartolines grogues a la local Anna Rois, m.20, i a les visitants Paula Bonay, m. 33, i Laia Guerrero, m. 37. Va ser també amonestat el tècnic espanyolista Joaquín Illescas, m. 33.

Gols: 0-1: Ainhoa Salvador, m.6; 0-2: Ainhoa Salvador, m. 15; 1-2: Meritxell Clupes, (pròpia porta), m. 28; 2-2: Lorena Fernández (pen.), m. 34; 2-3: Ainhoa Alonso, m. 48; 2-4: Irina Uribe, m.61; 3-4: Dayanna Ruth, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la 13ena. jornada del campionat de lliga de la Primera Divisió Juvenil – Cadet Femenina, disputat la tarda del passat dissabte a l’Estadi Mpal. de Pubilla Casas.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA.