dijous, 24 de gener del 2013

JORGE RESCINDEIX, I FITXA PER L'ALBACETE


Jorge, marxa a l’Albacete Balompié. Mario Ortíz pot ser el següent...
 

 
El RCD Espanyol ha confirmat la primera baixa al filial espanyolista. Es tracta del jugador uruguaià Jorge, que ha rescindit el seu lligam amb l'entitat espanyolista per fitxar per l'Albacete Balompié. 
 
Jorge Luís Díaz Gutiérrez (Montevideo, 28/06/89), extrem esquerre dorsal 10 del filial, es va incorporar al quadre espanyolista en el mercat d’hivern de la passada temporada procedent del Reus Deportiu. El davanter havia arribat a l’entitat reusenca procedent del CF Amposta la temporada 2010/11, i va jugar amb el filial Reddis, pujant a mitja temporada al primer equip reusenc.
 
A l’Espanyol B va tenir la mala fortuna de caure lesionat a Sadrià només estrenar-se amb el conjunt perico, i va romandre força temps de baixa, disputant els partits finals i els de les eliminatòries d’ascens, aconseguint marcar quatre gols i deixant bones sensacions. En la present temporada, va ser el primer espanyolista en marcar a la resen entrenada categoria de Segona B, però clarament com tot l’equip ha anat de més a menys i s’ha acabat diluint en la mediocritat general de tot el col·lectiu i ha sigut més noticia per les cartolines i un parell d’expulsions que pel seu joc i gols.
 
La marxa de Mario Ortíz, força avançada...
 
S’està pendent de tancar les negociacions per la marxa de Mario Ortíz, probablement en qualitat de cedit –caldrà confirmar aquest extrem-,  al conjunt manxec.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M