divendres, 25 de gener del 2013

MARIO ORTÍZ, CEDIT A L'ALBACETE BALOMPIÉ



El RCD Espanyol ja ha confirmat a través del seu web oficial la cessió del fins ara jugador del filial Mario Ortíz, amb opció de compra per part del club manxec. Mario Ortíz es trobarà a l’Albacete Balompié al seu company del filial espanyolista Jorge,  que ahir va ser presentat com a jugador del conjunt del Carlos Belmonte.
 
Mario Ortíz Ruíz (Santander 24/03/1989), migcampista,  va arribar a l’Espanyol “B” aquest estiu passat dins la revolució que va viure el filial espanyolista de la mà de José Luis García.
 
El jugador càntabre es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander on inclòs va arribar a debutar a la Primera Divisió de manera testimonial (17/01/2010) en un encontre en el que Racing de Santander l’enfrontà al Real Valladolid, en una de les temporades en la que militava en el Racing B. Posteriorment seria cedit pel conjunt càntabre al CD Castelló fins final de temporada,  i després (estiu 2010) a la Balompédica Conquense on romandria fins juny de 2011. La temporada 2011/12 signaria pel CF Puertollano, on romandria  fins arribar al conjunt espanyolista.  
 
La prova més evident del fracàs de l’Espanyol B i de tot el que ha estat el desgavell al futbol base en els darrers temps, doncs ni Jorge ni Ortíz (titular indiscutible, doncs tan sols s’ha perdut dos partits per sanció i en altre va sortir en els darrers minuts) han sigut de llarg els pitjors jugadors del projecte “Germán – Garcia”. Imagineu-vos que es pot esperar d’altres que no anomenaré, però que estan en el pensament dels que segueixen habitualment el filial.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M