divendres, 25 de gener del 2013

RUBÉN DUARTE, AMB FITXA DEL FILIAL

 
 
Rubén Duarte ha assolit fitxa professional amb el RCD Espanyol B.
 

Ruben Duarte Sánchez (Almería 18/10/1995), internacional en edat juvenil, ja fa nombroses jornades que forma part de les alineacions del filial espanyolista. Central (el seu lloc natural) o lateral esquerrà, formà part del juvenil que va fer història la passada temporada guanyant lliga i Copa del Rei i sent finalistas de la Copa de Campions.
 
Duarte va arribar a l’entitat espanyolista jugant al cadet de primer any l’estiu de 2009, procedent del Polideportivo Ejido. Sempre ha jugat en categoria superior a la que per edat li pertocava, jugant a la Divisió d’Honor Juvenil sent cadet. Ara obté el premi de confirmar amb fitxa el que ja era una realitat; ser jugador del filial.

 
 


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és una molt bona noticia. A veure si aviat començem a veure més bones noticies com aquestes, amb més jugadors de la pedrera jugant al segon equip!!
Per cert, la gent que aneu als partits i veieu al Ruben Duarte, que tal ho esta fent?
Sergi

Josep Maria ha dit...

De fet ha jugat partits en el lateral esquerre, en el lloc de Clerc, cosa que tampoc molts ho entenem gaire, però...
El problema és que si ara comencem a comptar amb masses juvenils... (que és quan precisament pitjor està la cosa a nivell de classificació). Però bé, més tard que mai, i a veure si poc a poc es confecciona un filial amb gent de casa i lògicament amb alguns integrants de fora que serveixin realment per reforçar-lo i amb gent sobre tot amb projecció. Veurem... com acaba el tema, doncs darrerament anem d'un extrem al contrari i tot vol la seva justa proporció.
Salutacions Sergi.

Anònim ha dit...

Jo el que encara no entenc és com potser que Edgar Badia va passara de ser el futur a la porteria de l'espanyol, a ser suplent de German? En sabeu algo d'aixo? Esperem que amb l'ajuda dels juvenils l'Espanyol b pugui continuar el proper any a segona b.
Sergi

Josep Maria ha dit...

Bé, va passar quelcom a principi de lliga, (se n'ha parlat i especulat molt), que va fer que Edgar romangués "castigat" forces partits. Després, ha hagut de tot i darrerament era Edgar qui jugava al filial. El tema del primer equip es anecdòtic doncs és per soplir a Kiko mentre està lesionat Cristian i com porter si no hi ha lesió només juga un doncs tampoc vol dir res que s'hagi endut un o l'altre doncs Germán té el premi d'anar amb el primer equip... però no juga ni a un lloc ni a l'altre... Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M