dimarts, 22 de gener del 2013

TRIOMF DE L'ALEVÍ "A" SOBRE EL 3r. CLASSIFICAT,
ABANS DEL DERBI DE DEMÀ: (6-0)






 
 
RCD Espanyol Aleví “A”: 6 – C.Gimnàstic Manresa: 0
 
 
Arribat a l’equador de la competició, RCD Espanyol i FC Barcelona no han fallat en cap dels 14 encontres que han disputat en el grup primer de la màxima categoria aleví. Dimecres a les 19:00 hores, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol l’encontre que enfrontarà a ambdós conjunts i que va ser ajornat en el seu dia a causa de la participació tant d’espanyolistes com culers en el Torneig Powerade Cup.  Aquest partit dirimirà qui és el campió d’hivern i qui sortirà amb avantatge per enfocar la resta de la competició, de la que mancarà tota una segona volta sencera.
 
Dissabte, en partit passat per aigua, l’equip de Carles Martínez Novell no va tenir excessius problemes en derrotar al tercer classificat, el Gimnàstic Manresa amb força autoritat. Però no va ser tant fàcil com el marcador final pot fer pensar, doncs els del Bages van plantar força resistència en el primer quart, que va finalitzar amb empat a  zero i es va arribar al descans amb una mínima avantatge perica d’1-0. En el segon temps (tercer quart), l’Espanyol va sentenciar el partit i va acabar sumant tres merescuts punts davant un bon rival.
 
Primer període força igualat i sense gols. Després d’una ocasió local a l’inici amb un xut creuat fora, seria el conjunt del Gimnàstic qui tindria una bona ocasió en un servei de cantonada que rebutja en curt de punys Alejandro i remata fluix el visitant Hamza que no se l’esperava. Un servei de falta directe llençada des de banda dreta a càrrec d’Aitor, sortí per sobre la porteria defensada per Alejandro.   
 
En el segon període, Adri fou qui primer ho intentà amb un xut per alt que blocà el porter del Gimnàstic.  Altre cop Aitor, el 9 del conjunt manresà, ho intenta en altre servei directe de falta més centrat, sortint l’esfèrica lliscant el travesser un pam per sobre. Joan Refusta tindria la millor ocasió amb un llançament des de fora de l’àrea que en tocà  lo just el meta del Gimnàstic, la pilota s’estavella al travesser.
 
El quadre perico intensificà sensiblement el seu domini en la recta final del període intentar arribar al descans amb avantatge. Els manresans passaren angunies en aquests moments. Un servei de cantonada rematat per Dani a la frontal, és enviat a còrner altre cop pel porter tocant amb la punta dels dits lo just. De nou s’executa el còrner per Adri i es passeja la bola entre mig de defenses i atacants. Finalment,jugada en la que Soto penetra per l’esquerra del seu atac, guanya línia de fons i envia una centrada xut que s’acaba introduint després de rebotar en un defensor junt al porter i a Maxím.
 
En els darrers instants, una pèrdua d’Adri provoca un contracop que finalitza Bernat amb una rematada que atura Alejandro. Raul Bernal seria el darrer en provar-ho amb una rematada creuada que torna a blocar molt segur el meta espanyolista. La darrera acció abans d’enfilar el camí dels vestidors seria pel davanter centre Maxím que remata junt al porter, però aquest cobreix bé el pal curt i evita el segon gol espanyolista.
 
Només iniciar-se el tercer quart, l’Espanyol marca el seu segon gol. Adrián Bernabé “Adri” no perdona i de xut creuat rebent tot sol dins l’àrea, afusella amb xut creuat al porter visitant. El Gimnàstic reacciona i envia Jordi Bancell un llançament de lliure directe a la creueta de la porteria defensada per Ángel, passejant-se la bola per la línia i finalment no entrant. Adri tindria el tercer en una jugada molt similar al seu gol, però aquesta ocasió quan ja havia batut al porter, el dorsal 5 Dinares, salva sota pals. La jugada continua i és rematada per Joel salvant amb el peu el porter fins que el refús li cau a Maxím, qui no perdona i de bon xut des de dins l’àrea, marca el tercer.
 
Abans de la finalització del tercer quart, l’Espanyol aconsegueix el quart altre cop mitjançant Adri. D’un bon xut creuat des de l’esquerra supera al porter manresà.
 
En el darrer quart, seria el central Julen Álvarez (jugant en posició més avançada a la medul·lar) qui anotaria els dos darrers gols que tancarien el compte golejador dels blanc-i-blaus. El cinquè, en rematar de primera amb xut ras un servei de cantonada executat per Kilian des de l’esquerra, i el darrer gol, després també d’una jugada de Kilian per banda dreta aquest cop, que a boca de canó envia al fons de la porteria Julen. Al marge d’aquests dos gols, el conjunt perico tindria altre ocasió clara de gol com un mà a mà de Kilian que no pot superar al meta del Gimnàstic.
 
Els visitants també mereixeren aconseguir al menys un gol doncs al marge de les oportunitats esmentades, també en tingueren dues de molt clares en aquest darrer període: Una doble ocasió amb gran aturada d’Angel en primer terme i posteriorment ja més forçat el segon intent del davanter visitant, i en una acció de Pablo L. Lozano que el meta espanyolista Ángel, amb una bona intervenció, evità el gol dels del Bages.
 
       
   
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Alejandro; Sergi Benítez, Julen Álvarez, Pol; Dani, Arnau; i Kilian.
2n quart: Alejandro; Amadou, Joan, Soto; Dani, Adri; i Maxím.  
3r quart: Ángel; Sergi Benítez, Joan, Joel Bañuls; Arnau, Adri; i Maxím
darrer quart: Ángel; Amadou, Soto, Joel Bañuls; Julen Álvarez, Pol; i Kilian.
 
C.Gimnàstic Manresa: Toni Fuidias, Hamza Bella, Gerard Dinares, Aitor Montaña, Pablo Lozano, Mar Padilla i Raul Bernal.
També: Jordi Bancell, Bernat Busquet i Arnau Vidosa (p.s.)
 
Àrbitre: Mireia Gil Martínez.
 
Gols: 1-0: Soto, m 24; 2-0: Adri, m. 31; 3-0: Maxím, m.37; 4-0: Adri, m. 43; 5-0: Julen Alvarez, m. 51; 6-0: Julen Álvarez, m. 55.
 
Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada (15ena.) de la primera volta del campionat de lliga al grup primer de 1a. Divisió Aleví, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte sota la persistent pluja que va acompanyar durant tot l’encontre.  
 
 
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.

 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
421414001389
2
R.C.D. ESPANYOL
421414001154
3
C. GIMNÀSTIC MANRESA
321510235035
4
C.F. DAMM
30149325328
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
25148154543
6
F.C. SANT CUGAT ESPORT
23157264036
7
C.F. IGUALADA
22147163742
8
U.D. CORNELLÀ "B"
21157083757
9
U.E. SANT ANDREU "B"
18155373751
10
C.F. JUNIOR
17155283352
11
C.E. L'HOSPITALET
16154472852
12
C.D. SANT GABRIEL "B"
15144373049
13
E.C. GRANOLLERS "B"
12153392762
14
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
111532103596
15
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
61520132259
16
C.E. EUROPA
51512121466
 
 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M