dimecres, 30 de gener del 2013

JA S'HO HAN RUMIAT
RAUL LONGHI, DESTITUÏT. MANOLO MÁRQUEZ EL SUBSTITUIRÀ


El RCD Espanyol ha decidit per fi, prescindir dels serveis de Raul Longhi.

Raul Longhi Aizpún (Argentina 1952), exjugador del RCD Espanyol a l’etapa del President Manuel Meler (ACS), va ser segon entrenador amb Pepe Mauri (ACS) quan aquest el va cridar del Sant Cugat, per fer-li costat en la difícil tasca de “desclementitzar” a una plantilla que duia 19 jornades consecutives sense guanyar (arribant a 11 negatius).

L'amotinament, la rebel·lió dels jugadors va perpetrà aquell infame trio del que Longhi va formar part i que va acabà amb l’equip a Segona. Posteriorment va tornar a entrenar al Sant Cugat, al Nàstic i Figueres, per ser segon molts anys amb Víctor Muñoz en les banquetes de diversos clubs,  i tornant al RCD Espanyol per entrenar al filial la temporada 2011/12.

L’equip finalment va ser segon a la lliga, però no va assolir l’objectiu de l’ascens a la categoria de bronze, en perdre en segona ronda de les eliminatòries d’ascens amb l’Extremadura. Contra pronòstic i  sense justificació després de la “neteja” que van dur a terme al filial els responsables del futbol base, Longhi va continuar una temporada més tot i no haver assolit l’objectiu establert. Com a anècdota es va seure a la banqueta del primer equip després de la destitució de Pochettino en partit de Copa del Rei davant el Sevilla.  Avui després de 13 encontres consecutius sense guanyar i plena caiguda lliure de l’equip, deixa de ser el tècnic al ser destituït pels responsables de l’àrea esportiva.

Hauríem de fer memòria i recordar que li faltà temps al senyor Germán de la Cruz en sortir el passat mes d’agost i principi de setembre en certs mitjans de comunicació amics, justificant el desgavell, traient pit quan l’equip derrotava al Villarreal B i dient-nos a tots la gran planificació feta, el bon futbol que aquest equip anava a desplegar i en definitiva, que teníem un filial per lluitar inclòs per l’ascens a la Segona A. 

La prova més evident del fracàs, la prova irrefutable que al nostre club no hi hagut cap projecte i que la destrossa ha estat considerable, és que Ramon Condal,  Mauricio Pochettino, Ramon Planes,  Germán de la Cruz, Antonio Morales, José Luis García, Cristóbal Casado, Genís Vera,  Raul Longhi, i García Escribano han hagut de dimitir o ser destituïts; en definitiva sortir per cames del nostre club. Consellers, directius, tècnics, i coordinadors.  A algú li ha quedat un dubte del desgavell que ha estat el nostre club en els darrers temps?. Esperem que els actuals dirigents ho sàpiguen fer millor. Tampoc és tan difícil, després de posar el llistó tant baix els anteriors.    


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleluya por fn se va uno de los peores entrenadores que ha pasado por el filial, ya nos hundio con el primer equipo e iba camino de hacerlo con el B. Ahora ya si tenemos un gran entrenador y encima perico, ahora se vera de verdad que jugadores sirven y cuales no, ah y estoy seguro que Manolo Marquez no permitira que le digan quien ha de jugar.

Anònim ha dit...

Ya empezamos mal señores, pero que muy mal. Los escarmientos de epocas anteriores se ve que no han servido para nada. Este entrenador y lardin son intimos amigos, lo dicho, fichamos como el pischa y german, por amiguismos, que pena de club, no cambiaremos nunca. Siempre lo mismo, colocamos a nuestros Amiguitos. Ya se vera si este mister es tan y tan bueno como dice el antilonghy del comentario anterior. Ah y las alineaciones todo el mundo sabe que las hara jordi lardin, el decidira si han de jugar los jovenes o los veteranos fichados por el pischa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M