diumenge, 27 de gener del 2013

L'ESPANYOL "B" APALLISSAT A TARRAGONA (4-0).
CALEN JA MESURES D'URGÈNCIA, SI ES VOL MANTENIR LA CATEGORIA

C. Gimnàstic de Tarragona: 4 – RCD Espanyol “B”: 0
 
 
Desfeta total avui a Tarragona d’un filial espanyolista que es troba en caiguda lliure, i cada setmana que passa sembla donar mostres diàfanes del desgavell que està sent tota la temporada la planificació i tot el relacionat amb l’equip i el seu tècnic.  
 
Avui ha caigut amb contundència davant el Gimnàstic. L’equip de Salamero ha esborrat del terreny de joc als espanyolistes amb tres gols aconseguits ja en el primer temps. En el segon temps, sense que l’equip reaccionés malgrat les substitucions, en el tram final del partit el conjunt grana ha arrodonit el marcador amb un quart gol.
 
El segon equip espanyolista necessita ja solucions d’urgència. Son 13 encontres consecutius sense guanyar, i la propera jornada l’equip descansa, per rebre la següent jornada a un temible CE L’Hospitalet,  i per aquest camí, el descens és més que segur. Tant ràpid com els equips de la part baixa reaccionin. De què ha servit fitxar a tants jugadors de fora del nostre futbol base? De què serveix la veterania i l’experiència d’aquests jugadors al menys per no passar angunies i assolir la permanència i planificar amb més solvència la propera temporada?. És el moment en aquesta situació de carregar les responsabilitats a juvenils desmantellant de passada l’equip de Sergio Piña?  Per què se li dona crèdit etern a un entrenador que ja ha demostrat clarament que no sap treure-hi gens de rendiment a aquest equip, no només aquesta temporada sinó inclòs la passada?.
 
 
 
Fitxa tècnica:
C.Gimnàstic Tarragona: Rubén Pérez, Jesús Perera, Fran Vélez, Xisco Campos, Marc Martínez, Lucas Viale, Arnau, Marc Jiménez, Bezares i Alberto Benito.
Substitucions: Oribe per Fran Vélez, m. 69; Virgili per Marc Jiménez, m.71; Aaron Bueno per Jesús Perera, m.79. Altres suplents: Sergio (p.s.) i Haro.
 
RCD Espanyol B: Edgar Badía; Nacho Heras, Lobato, Duarte, Clerc; Fran Miranda, Paul Quaye; Morant, Elton, Moha; i Cubillas.
Substitucions: Joan per Paul Quaye, m. 46; Víctor Armero per Cubillas, m. 46; Mamadou Sylla per Moha, m. 67. Altres suplents: Pau (p.s.) i Ferran.
 
Àrbitre: Francisco José Melián Socorro, de la delegació territorial de Las Palmas, assistit en bandes per Manuel Jesús Socorro Suárez i Enrique Rodríguez Placeres. Ha mostrat cartolines grogues als locals, Alberto Benito, m. 10, Fran Vélez, m. 45, Oribe, m.81 i Arnau, m.88 i als visitants Lobato, m. 47 i Joan, m. 89.   
 
Gols: 1-0: Marc Martínez, m.13; 2-0: Marc Jiménez,  m.31;  3-0: Jesús Perera, m.44; 4-0: Lucas Viale, m.65.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 3ra. jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió B, disputat aquest migdia al Nou Estadi de Tarragona.   







CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.D. OLÍMPIC
502315532610
2
U.D. LEVANTE "B"
472314543620
3
HURACÁN VALENCIA C.F.
4423111112914
4
C.E. L'HOSPITALET
422312654017
5
C.D. ALCOYANO
422312653319
6
U.E. SANT ANDREU
382310852116
7
C.D. ATLÉTICO BALEARES
33239682422
8
C.F. REUS DEPORTIU
3223102112728
9
A.E. PRAT
31238782318
10
VILLARREAL C.F. "B"
30227962725
11
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
292361162318
12
ONTINYENT C.F.
29237881623
13
U.E. LLAGOSTERA
28237793027
14
VALENCIA C.F. MESTALLA 
28237792332
15
C.F. BADALONA
26236891922
16
R.C.D. ESPANYOL "B"
24235991929
17
C.E. CONSTÀNCIA
212356121625
18
R.C.D. MALLORCA "B"
202348111629
19
ORIHUELA C.F.
192131081726
20
C.D. BINISSALEM
172345141335
21
YECLANO DEPORTIVO
162144151538

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto es lo que se han buscado todos los que creian que echando a los mejores canteranos en años como darder, rufo, canal, zou o senent y fichando a 20 mercenarios de 25 años era la solucion a poder hacer una gran temporada en segunda B, pues ahora a sufrir hasta el final para salvarnos y nos hemos quedado sin cantera porque con todos los respetos los 4 canteranos que nos hemos quedado como quaye, hector, duarte o joan no son precisamente los mejores que teniamos. Gracias pischa, gracias german, gracias planes y poche y gracias a todos los que defendisteis este proyecto. Ahora seguid llorando y seguid dando toda la culpa al longhy.

Anònim ha dit...

German blazquez clerk canal zou, darder senent, rufo erik armero y elton. Entrenados por tintin marquez. Esto si seria un ekipo canterano exepto armero y elton, jovenes con proyeccion para el primer ekipo y seguro que mejor clasificados que en la actualidad. Blazquez, darder y rufo ya podrian jugar minutos en el primer equipo seguro.

Anònim ha dit...

elton joveen?? 24 anys ? no nos contradigamos...

Anònim ha dit...

Hola, és veritat que va ser un gran cop perdre contra el nastic per 4 a 0. Crec que hi han dues coses a considerar, primer que el nastic s'ha reforçat en aquest mercat d'hivern, és a dir que en teoria han fitxat per anar cap a dalt a la classificació, i segones, que jo crec que és una bona noticia que hi haging hagut per primer cop tants juvenils jugant amb el segon equip. Aquests nois necesiten més temps per adaptar-se a la categoria però crec que ho poden fer bé. Respect aquest once que dieu, en canal i blazquez juguen a segon b i en darder, senent, rufo i eric a tercera. Jo no dic que aquest jugadors no siguessin millors que alguns dels que hi han ara, però em sembla que ni el blazquez a anat mai convocat al primer equip del vil.lareal, ni tampoc ho han fet el sergi darder i en rufo. Així que potser no ens tindriem que desesperar tant i donar una miqueta més de confiança a la gent que hi ha actualment al planter.
Sergi

Anònim ha dit...

Sergi no es cuestion de si los rufo darder o blazquez juegan en tercera o 2B, por ejemplo el año pasado cristian gomez, cristian alfonso y thievy jugaban en tercera y no marcaban diferencias como para haber ascendido, Es cuestion de calidad y proyeccion, blazquez y darder son internacionales en todas las categorias y jugadores hechos en sant adria y ahora ya nonlos tenemos, en su sitio hay jugadores de 25 años mediocres. Hay que verlo desde este punto de vista.

Anònim ha dit...

Pues con varios juveniles jugando como muchos querian y demás, 4-0, a ver si os dais cuenta ya, que no es culpa de jugadores, si no, de entrenador que no sirve para nada y se le deberia echar, pero claro, no tenemos un duro y seguro que tiene un contratazo al estilo Pochettino. Este equipo con Manolo Marquez o Posse, estaria mucho más arriba. A ver si los señoritos del futbol base se dan cuenta ya de que el B no funciona.

Anònim ha dit...

La veritat és que jo mai vaig veure els partits del cristian gomez, cristian alfonso o thievy amb el b, però si que es destacaba la seva qualitat als forums, i es parlava d'ells com els jugadors de futur. Per cert, en Sergi Darder i l'Albert Blazquez des de que van marxar de l'Espanyol em sembla que no han tornat a ser convocats per cap partit internacional. Això no vol dir que en aquests dos jugadors poguesis esta un dia al primer equip de l'Espanyol, com espero que també ho puguin fer jugadors com en Joan Jordan, l'Albert Miravent, o el Moha. Crec que ara que probablement hi haura un canvi d'entrenador, esperem que tingui confiança i puguin demostrar si serveixen pel futbol professional i tenen opcions de pujar al primer equip.
Sergi

Anònim ha dit...

Si el jordan o el miravent llegan al primer equipo querra decir que estamos muy mal porque con todos los respetos a mi modo de entender no tienen capacidades para ser jugadores de primera division. De hecho ninguno de los dos juega ni en el filial y no marcan ni diferenciasvsiendo de ultimo año en el juvenil. Otra cosa es que tu sergi lo desees porque cada semana estas destacandolos y hablando de ellos. Tu sabes mucho de convocatorias internacionales, no vas a la ciudad deportiva a ver el filial al decir que nunca has vistobjugar a los cristiansvy a thievy y sin embargo lo sabes todo y siempre opinas de todo, algo escondes y alguien hsy detras deveste nik llamado sergi haciendose pasar por algyien con doble cara.

Josep Maria ha dit...

No entrem en temes personals. Que cadascú opini lliurement i doni la seva versió del que cregui més oportú, però sense entrar en temes de quí és un o altre. Si us plau. Internet permet l'anonimat i cadascú pot opinar i per tant fem-ho lliurement i amb respecte... que la qüestió del filialja és força polèmica des de ja fa molt de temps... i el que ens queda...
Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

Tal com diu el Josep María l'internet permet l'anonimat, però això no vol dir que jo sigui anonim, sino que cada cop que tinc una opinio la dono ja sigui erronea o no és la meva opinio, i sempre al final posso el meu nom. El Jordan i el Miravent, en la teva opinio no tenen cap qualitat per arribar al primer equip, jo potse tinc una altre opinio diferent, i espero que aquesta sigui respectable tan com la teva. El que no crec que sigui oportu es dir que tinc dues cares, ja que no se en que et bases, i a més jo en cap moment té faltat al respecte. El fet de no anar a la ciutat esportiva és perque visc fora, però això crec que és completament independent del que jo vulgui opinar.
Sergi

Anònim ha dit...

Una pregunta sergi, y sin ir por la ciudad deportiva y no ver nunca ni al filial ni al juvenil en que te basas para destacar cada semana desde ya hace mas de dos temporadas a joan jordavy a miravent? No sera por verlos jugar por la tele 1 partido al año me imagino. Ale respondenos con argumentos para creer en que estos dos jugadores tienen cualidades para llegar al primer equipo sin haberlos vistonjugarbasiduamente. Porque te dire que los ojeadores para estar convencidos de fichar o recomendar a algun jugador por lo menos los ven jugar 10 partidos minimo, a no ser que sean genios como messi o cristiano y estos no son precisamente los casos. Se te ve el plumero, yo hace muchos años que voy a la ciudad deportiva y si puedo opinar del jugador por el cual se me pregunte.

Anònim ha dit...

Hola, jo l'únic que dic és que m'agradaria i espero que tan en Joan Jordan com l'Albert Miravent puguin al primer equip, i ho dic perque m'agrada tenir gent de la cantera al primer equip. Estic segur que no els he vist tant cops com tu amb ells dos, com dius els vaig veure l'any passat a la copa del rei que van donar per la televisio, on en la meva opinio els dos van fer bon paper. A més així com s'havia citat anteriorment que el Darder era internacional, jo et comentava que l'Albert Miravent també ho és. Per mi si pogues ser que es recuepres els que van marxar l'any passat sobretot els que havien passat per la cantera i tenir un filial format completament per jugadors de la pedrera. El fet que dius que tinc dues cares i el plumero no se a que et refereixes. I també dir-te que no porto destacant el Joan Jordan i l'Albert Miravent, sino que ultimament potse els he nombrat en alguna ocasió. I així com fa poques setmanes li vaig preguntar al Josep Maria quin jugadors creia ell que tenien qualitat per continuar a l'Espanyol, m'agradaria preguntar-te que creus tu?
Sergi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M