dimecres, 30 de gener del 2013

MANOLO MÁRQUEZ NOU TÈCNIC
D'AQUEST DESPROPÒSIT DE FILIAL

EL SUBSTITUT, MANOLO MARQUEZ


Manuel Márquez Roca conegut futbolísticament com a “Manolo Marquez”,  va néixer a Barcelona el 7 de setembre de 1968. Jugador del CF Badalona, va iniciar-se molt jove com a entrenador compaginant la tasca de tècnic amb la de jugador. Va militar com a futbolista a Tercera Divisió a equips com el Granollers, el FC Martinenc i L’Horta.  

Com a entrenador va iniciar-se dirigint equips de futbol base fins arribar al primer equip de la Penya Barcelonista Anguera  del que va aconseguir anar ascendint des de la darrera categoria territorial.  

Després fou tècnic de l’AE Prat.  En el conjunt pratenc visqué els seus majors èxits on va viure dues etapes. La primera d’elles (2003/06) el Prat aconseguí l’ascens a Tercera (2005), mantenint-se en la següent. Però tornà el Prat a descendir la temporada en la que Márquez  passà de manera efímera per la banqueta del CE Europa (2006/07). aconseguint de nou amb Manolo Márquez l’ascens a Tercera (2008) i posteriorment lluita per l’ascens a Segona B caient en el play-off a Tafalla davant el Peña Sport (2009). Finalment signà pel CF Badalona (2009/12) on ha disputat dues fases d’ascens a Segona A consecutives sense aconseguir el premi de l’ascens.     


2 comentaris:

Josep Maria ha dit...

També cal dir que Manolo Márquez va formar part com a ajudant de Xavi Álvarez al femení espanyolista en el finals dels anys noranta. Disculpeu l'omissió.
Josep Maria.

Anònim ha dit...

Enhorabuena lardin, uno de tus amigotes ya lo tienes enchufado campeon¡ Seguiras haciendo las alineaciones y jugaras a ser entrenador y hacer jugar a los jugadores de tus representantes favoritos y amigos. Hemos salido de una mafia para entrar en otra. Este club esta bien podrido.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M