dilluns, 28 de gener del 2013

REMUNTADA D'UN CADET MÉS LÍDER (3-1)











RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – U. At. Horta: 1


Més líder.

El RCD Espanyol ha augmentat la seva avantatge al front de la classificació de la Divisió d’Honor Cadet, en remuntar el marcador advers que la U At. Horta establí al quart d’hora del segon temps, i en perdre el FC Barcelona a Lleida davant la Bordeta (1-0). L’Espanyol haurà de mantenir aquesta avantatge superant els compromisos davant el Nàstic a Tarragona i davant Gironés-Sàbat a la Ciutat Esportiva per arribar al derbi amb avantatge de més de tres punts.   

De moment l’equip de Dani Fernández (únic líder en solitari de tot el futbol base una jornada més), no coneix la derrota en tot el campionat i tan sols ha cedit dos empats. Que en prenguin nota persones que no confiaven en la tasca d’aquest tècnic en aquells moments de desgavell del nostre futbol base. I amb jugadors amb projecció, cosa que en algun equip que tots sabem pràcticament no veiem.

Dissabte va costar més del compte davant un At. Horta al que en jornada inaugural del campionat l’Espanyol derrotà amb un clar 0-4. L’equip barceloní en situació de descens va posar les coses força complicades al aguantar bé en el primer temps i en una de les poques errades, avançar-se en el marcador.

L’equip perico tingué varies ocasions per inaugurar el marcador en els primers quaranta minuts. la primera d’elles, un servei de falta des de la dreta que toca Alejandro i treu amb reflexes el porter amb el peu i Pol Mikel remata traient un defensor sota pals en mig d’un gran embolic. Al quart d’hora se li anul·là un gol a Juan Ezomo després que el remat d’Adrián Rivas no el pogués blocar el meta visitant i Juan fent falta (?) arribés primer que el defensor, enviant la bola al fons de la porta. Ignorem que va xiular el col·legiat, però el gol no va pujar al marcador.

Ho provà en jugada individual Rivas però el seu xut massa fàcil fou blocat pel porter del conjunt barceloní. Malgrat el domini espanyolista, fou l’Horta qui disposà de la millor ocasió tot just en les acaballes del primer temps, quan en un contracop acabà rematant al travesser.

No començà gens bé el segon període doncs al poc d’iniciar-se, l’Horta sorprengué a la sòlida cobertura espanyolista amb una jugada  resolta molt bé dins l’àrea per Carlos García qui a la mitja volta remata ajustat al pal dret de la porta defensada per Manuel.

Però ràpidament l’Espanyol igualà el matx. Campu, donant més rendiment en el segon temps en punta (en el primer temps fou un discret Juan qui jugà en punta caient A. Rivas i Campu a les bandes), s’encarregà de posar les taules en el marcador en rematà una centrada d’Erik Sarmiento des de l’esquerra rematant de cap molt bé al fons de la porteria rival. La mitja Manchón – Melendo, acabà imposant la seva llei i l’Espanyol milloraria molt en aquest segon temps, emprant-se a fons per remuntar el partit.  

Abans del segon tingué una bona opció l’Espanyol amb rematada de Rivas a un servei de cantonada executat per Aarón, estavellant la bola al pal dret, però la jugada ja havia sigut tot just invalidada pel col·legiat.

Campu, protagonista un cop més del partit, veu una bola llarga a la que pràcticament tenia tota l’avantatge el defensor. La lluita, i amb velocitat, li acaba robant la cartera al jugador de l’Horta, i es marxa com una bala cap a porta, intentant ràpidament centrar-se una mica per pogué tenir una millor posició i bat amb una molt bona rematada al porter visitant. El líder ja manava al marcador.

La U At. Horta acusà força aquest segon gol i més com es va produir. A partir d’aquest moment l’equip espanyolista jugà amb força més serenor, movent la bola amb molta més fluïdesa i arribant amb més confiança a l’àrea rival.  Buscà el tercer i a punt d’aconseguir-ho en una pujada de Pol Mikel per banda i la seva centrada és rematada dins l’àrea petita per Campu, salvant amb força fortuna el porter doncs a boca de canó se la troba pràcticament.  No aconseguí el hat-trick Campu, però va ser-hi ben a prop. En una falta llençada per Alex López pentinà lo suficient, però la bola sortí fora a l’esquerra. Labiano ho provà amb un xut que es marxà fora.

Els visitants al contracop tingué una molt bona oportunitat, però aquest cop l’Espanyol no es deixà sorprendre, i al tall un defensor espanyolista evità mals majors. La rèplica una gran ocasió de Marc Miquel que amb el peu rebutja el porter a còrner. Finalment Alex López rematant de cap al fons de la porteria rival remata un servei de cantonada executat per Aaron des de banda dreta. En acabà l’encontre, l’alegria seria doble, per la remuntada, i quan arribaren les noticies fresques de Lleida...

       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Pol Mikel, Alejandro, Aarón, Gonzalo, Marc Manchón, Campu, Joel, Juan, Oscar Melendo, i Adrián Rivas.
Substitucions: Adrià Labiano i Erik Sarmiento per Joel i Gonzalo, m. 41; Oscar Villanova per Juan, m. 55; Marc Miquel per Adrián Rivas, m. 60; Roger Aleu per Pol Mikel, m. 73; Sergi i Joel per Campu i Oscar Melendo, m. 74.  Altre suplent: Pol Agustí (p.s.).

U.At. Horta: Carlos Rodríguez, Eduald Verges, Víctor Pérez, Raul Tocino, Gorka Martínez, Mauro Andres, Rubén Villanueva, Christian Moreno, Carlos García, David Cura i Jaume Molina.
Suplents: Sergi Pérez (p.s), Cristian Daniel, Miquel Sastre, Jesús Pagés, Jordi Cobos, Oriol García i Joel Chillón.

Àrbitre: Miguel Ángel Navarro Sáez, assistit en bandes per Alberto Calancha Membrado i Adrià Fontrodona Bach. Cap cartolina.

Gols: 0-1: Carlos García, m.46; 1-1: Campu, m. 48; 2-1: Campu, m. 60; 3-1: Alejandro, m. 74.

Incidències: Encontre corresponent a la 16ena. jornada (primera de la segona volta) del campionat de lliga de Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura suau, cel parcialment cobert amb estones de sol. En les files de la U. At. Horta, el que fou la passada temporada jugador del Cadet B espanyolista Joel Chillón Molina.        




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL
441614205210
2
F.C. BARCELONA
40161312497
3
U.D. CORNELLÀ
361611323411
4
F.C. GIRONA
32169523117
5
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
301610062120
6
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
24167362021
7
C.F. DAMM
23167272523
8
U.E. BORDETA DE LLEIDA
22166461521
9
C.E. EUROPA
21166372736
10
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
20165562525
11
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
18164661824
12
C.F. BADALONA
16164482236
13
C. E. MANRESA
15164391931
14
U. At. HORTA
81622121436
15
C.E. MERCANTIL
71614111335
16
REUS DEPORTIU C.F.
41611142254

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest Cadet, sembla que té jugadors amb molta projecció, i estan fent una temporada excepcional!!
Força,
Sergi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M