dimecres, 30 de gener del 2013

RUI FONTE ES DESVINCULA DE L'ESPANYOL

Fotos d'arxiu. Rui Fonte passà del filial a tenir dorsal amb el primer equip.
Pochettino el seu màxim valedor.


Rui Fonte al Benfica.

Rui Pedro da Rocha Fonte “Rui Fonte” va nèixer a Lisboa el 23 d’abril de 1990. Va arribar després que Sporting de Lisboa (club on es va formar com a jugador) el cedís a dos equips de la lliga anglesa (a l’Arsenal Reserves debutant en un encontre amb el primer equip) i posteriorment amb el Cristal Palace FC.  Posteriorment un cop tancada l’etapa al futbol anglès va ser cedit al Vitória FC de Setúbal (2009/10).


l RCD Espanyol va arribar cedit la temporada 2009/10 incorporant-se al filial espanyolista a la Tercera Divisió. Pochettino ràpidament el va fer debutar amb el primer equip al desembre d’aquella temporada, tenint la següent temporada (2011/12) dorsal amb el primer equip, amb el que ha disputat una trentena d’encontres de lliga (11+19+10) amb un total de 1328 minuts. Va marcar 8 gols (2 d’ells de penal) amb el filial a Tercera i a la màxima categoria 1 a la lliga i 2 a la Copa del Rei.    

Encara que costi creure-ho, Rui Fonte és internacional i capità sub-21, un habitual en les convocatòries amb les respectives seleccions inferiors del seu país, Portugal.  A l’Espanyol ha jugat pràcticament en totes les posicions de l’atac sense que a hores d’ara hagi demostrat el perquè de la confiança dipositada pels tècnics amb ell.

Rui Fonte que finalitzava contracte el proper 30 de juny, ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte amb l’entitat espanyolista i signarà  amb el Benfica a cost zero.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M