dilluns, 25 de febrer del 2013

AGENDA SOCIAL.

PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D'ANOIA.




Fotos cedides per la Penya Pericos de Sant Sadurní
.

II Aniversari.

El passat divendres 22 de febrer, prop d'una cinquantena de peric@s , socis-es de la penya i simpatitzants, vàrem celebrar el II aniversari de la penya al restaurant Claudia de Sant Sadurní.  Al sopar ens van acompanyar el conseller Iñaki Pérez i Sra., el President de la FCPE Alberto Ariza, i el responsable de les relacions amb les penyes Jaume Martinez, a més d'una representació de la PBB de Vilafranca. Una gran vetllada, amb un bon ambient i 100% blanc i blau.


PROPERS ACTES SOCIALS SOCIALS.


PENYA ELS INCANSABLES

Javi Chica i Marta Torrejón van ser els darrers guardonats (temporada 2009/10 en febrer 2011)


Incansables de l’any.

El proper dimecres, a la seu social de la Penya Els Incansables, situada al Carrer Fresser 208 Bis de Barcelona (junt a metro L5 Camp de L’Arpa), tindrà lloc l’acte de concessió dels guardons “Incansables de la temporada” que enguany ha recaigut en el jugador del RCD Espanyol Sergio García i la jugadora Mary Paz Vilas del primer equip femení de l’entitat espanyolista. També, se li farà lliurament a Silvia Meseguer del guardó com a Incansable de la temporada 2010/11 ja que en el seu moment no va ser possible fer-ho.

Aquest guardó es venen concedint a aquells jugadors que segons la Penya Els Incansables al marge d’haver destacat en la seva trajectòria, ho donen tot sobre la gespa en defensa dels nostres colors, mostrant una total identificació i compromís. Entre els premiats destaquen jugadors emblemàtics com Dani Jarque, Raul Tamudo, Ferran Corominas, Iván de la Peña, Luis García, Javi Chica, Moisés Hurtado, Fredson Cámara, o en la categoria femenina, Lara Rabal i Marta Torrejón. L ’esdeveniment donarà començament passades les 19:00 hores.  



PERICOS DE VILASSAR

X Campionat "Open" de dòmino per parelles. Memorial Lluís Font Vila

A la seu social de la Penya Pericos de Vilassar, al carrer Torrent del Porxo 24 d’aquesta població del Maresme,  tindrà lloc el Campionat "Open" de dòmino per parelles. Memorial Lluís Font Vila. Serà els dies 1, 8,15, i 22 de Març.  

Els horaris seran les 20:00h. l’inici de la primera partida. De 21:00 a 22:00 sopar per lliure i de 22.00h fins al final, les dues partides restants.

Servei de bar

Preu d'inscripció: 20€
Inscripcions: 620 94 30 94 i 670 62 64 44



PENYA BLANC BLAVA DE SANTS-HOSTAFRANCS

III Aniversari

La Penya Blanc i Blava Sants-Hostafrancs, celebrarà el seu 3r. Aniversari el divendres 1 de març,  a les 21.00h.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per fer-te ressó del nostre acte d'aniversari a Sant Sadurní .Gran feina envers el RCD Espanyol.

Josep Maria ha dit...

Gràcies a vosaltres. Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M