dimecres, 27 de febrer del 2013

SIS ESPANYOLISTES EN ELS "FUTBOL DRAFT" 2013

 
Sis espanyolistes sobreviuen en la llista del Futbol Draft 2013

Víctor Guillermo Álvarez Delgado “Víctor Álvarez” (1995) i Pablo Carmine Maffeo Becerra “Pablo Maffeo”  (1997) son els únics integrants en categoria masculina  enguany en la segona fase dels guardons “Futbol Daft” 2013, feta pública el passat dilluns. Al tall 77’ (els set millors joves futbolistes en cadascuna de les onze demarcacions) no han pogut passar el meta Pau López, i els defensors Aarón Martín, Rubén Duarte i Lluis López, escollits dins la primera llista de 132’ (els dotze millors en cada posició).

En categoria femenina ampla representació dins les millors 55’ en aquesta distinció del Futbol Draft 2013. La lateral dreta Núria Mendoza (1995), la polivalent Andrea Pereira (1993) a la categoria de lateral esquerrana, Brenda (1993) i Alba Pomares (1995)  dins la demarcació de jugadores de banda esquerra.        





3 comentaris:

Anònim ha dit...

És curios veure com tots els seleccionat són defenses, except el Pau Lopez, porter. Sembla que l'Espanyol sempre tingui una tendencia a tenir més bons defenses que migcampistes o davanters. Sempre hi han excepcions com en el cas del Tamudo.
Sergi

Anònim ha dit...

Josep Maria jo trobo a faltar al davanter del Cadet A Víctor Campuzano.

Josep Maria ha dit...

Efectivament. Primer de tot disculpes per que no hagi contestat abans. No havia vist el comentari d'en Sergi.
Amb la temporada que està fent Campuzano hauria d'estar a aquesta llista per mèrits propis. I a bon segur altres mitjos o davanters podríen estar, però bé les llistes les fan qui les fan i suposso que a vegades es complicat doncs per ficar-ne a uns, has de treure a altres...
Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M