dijous, 28 de febrer del 2013

SERGIO GARCÍA, SILVIA MESEGUER I MARY PAZ,
"INCANSABLES DE L'ANY".
GUARDONS D'UNA PENYA FUNDADA EN 1964













(Seu Social Penya Els Incansables; Barcelona: Josep María)


Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya “Els Incansables” al carrer Freser de la capital de Catalunya, el lliurament dels guardons “Incansables de l’any” que ha recaigut en els següents jugadors: Silvia Meseguer ha recollit el guardó en categoria femenina com a Incansable de la temporada 2010/11 (que no havia sigut possible lliurar en el seu dia), mentre que Sergio García i Mary Paz Vila han recollit el guardó corresponent a la temporada 2011/12 en categoria masculina i femenina respectivament.

L’acte que tenia que donar començament aproximadament a un quart de vuit del vespre s’ha hagut de endarrerir degut a imponderables de força major de caràcter familiar, que han fet que Sergio García no hagi pogut ser present a recollir la distinció amb que ha sigut reconeguda la seva trajectòria, fins passades les 21:00hores.

Per aquest motiu han sigut primer Silvia Meseguer i Mary Paz qui han recollit els seus guardons lliurats per la Presidenta de la Penya Els Incansables Araceli Pérez i pel seu Secretari,  José Luis García. Araceli ha pronunciat unes paraules en les que ha explicat els motius pels quals aquestes jugadores s’han fet creditores d’aquest guardó. Distinció que han rebut en anteriors temporades  jugadors de l’alçada de Dani Jarque, Raul Tamudo, Ferran Corominas, Luis García, Moisés Hurtado, Javi Chica, Eloy Pérez, Fredson Cámara, Lara Rabal, Marta Torrejón i a nivell honorífic amb caràcter extraordinari l’ex President Daniel Sánchez Llibre.   

En mig de la llarga espera, s’ha procedit a degustar l’aperitiu i refrescs per part dels assistents fins que ha arribat Sergio García, qui en rebre el guardó ha agraït les paraules de la Presidenta Araceli i ha promès continuar lluitant i donar-ho tot,  per seguir fer-se digne d’aquesta distinció després de demanar en primer lloc perdó pel gran retràs, justificant els motius extraordinaris que l’han impedit ser puntual al seu compromís.  El jugador del Bon Pastor s’ha fotografiat amb tothom que així ho ha desitjat i ha signat els posters de la plantilla 2012/13 que la penya obsequiava als presents.

Cal citar la presència del conseller de l’àrea social Jordi Puyaltó (qui compareixia a títol personal com amic de la penya), el President de la FCPE Alberto Ariza i senyora, el seu tresorer (de la FCPE) Salvador Fosas i el vocal Xavi Edo, també  Jaume Martínez i Rafa Ramos en representació del club, diversos periodistes i activistes pericos com l’equip de Pol que ha rodat imatges per la secció dedicada a les penyes, Francesc Via, Carlos Mira, així com altres activistes pericos Sergio Fidalgo o Nacho Julià, entre altres.  Representants de diverses penyes (Escollera, GPE Manigua, Blanes, Gràcia Guinardó, Sabadell, Cornellà, Eternos, Moteros, Pericos de Riudecanyes...) han estat presents a l’esdeveniment, així com socis i sòcies que han volgut veure al seu ídol i fotografiar-se amb ell.

Les jugadores espanyolistes com sempre amb simpatia i gran predisposició de la mà de Patricia Coma han sigut  puntuals a l‘acte i han demanat a l’afició que estigui fent-los costat en el difícil encontre davant l’Athletic Club del proper diumenge. Les jugadores espanyolistes han hagut de marxar abans de la finalització de l’acte lògicament, doncs tenien entrenament a la Ciutat Esportiva.          









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M