divendres, 1 de març del 2013

LES MÉS PETITES REACCIONEN RÀPID...
I ACABEN GOLEJANT A L'ESCOLA BONAIRE (8-3)

RCD Espanyol Aleví-Benjamí Fem: 8 – Escola Futbol Bonaire: 3

Tot i que el conjunt egarenc va donar la sorpresa al avançar-se en el primer minut de joc, les espanyolistes van aconseguir ràpidament donar-li la volta al marcador i abans de la finalització del primer quart ja tenien pràcticament enllestit el partit amb un clar 4-1. Al descans s’arribà amb victòria espanyolista per 6-2.

L’Escola Futbol Bonaire va aprofitar una certa relaxació per escurçar diferències amb dos gols, però reaccionaren ràpidament les espanyolistes aconseguint els dos darrers gols que tancaren la golejada.

Les blanc-i-blaues continuen en primer lloc a la classificació tot esperant el partit decisiu davant el Sant Gabriel de la jornada 20 (17/03/13). Abans però, s’enfrontaran a la Penya Blanc Blava La Roca, el dissabte a les 09:30 del matí, amb arbitratge de Matilde Esteves-García.

RCD Espanyol: Paula Argelaget, Claudia Sancho, Nerea Chaves, Natàlia Encinas, Julia Serrat, Julia Guerra, i Anna Fusté.
També: Míriam Maldonado (p.s.), Roses Badia, Ennia Fuster, Sandra Sánchez, Judith Viñas, Ana Ródenas i Alejandra Gràcia.

Escola F. Bonaire: Raquel Pizarro, Lara Collado, Ainhoa Plaza, Jana Monferrer, Carmen Ramos, Ana Núñez, i Laura Quero.
També: Mar Esteban.

Àrbitre: Edgar Vacas Navalón.

Gols: 0-1: Ainhoa Plaza, m. 1; 1-1: Natàlia Encinas, m.5; 2-1: Nerea Chaves, m. 8; 3-1: Claudia Sancho, m. 13; 4-1: Julia Serrat, m. 15; 5-1: Alejandra Gràcia, m. 21; 6-1: Alejandra Gràcia, m. 23; 6-2: Ainhoa Plaza, m. 26; 6-3: Ainhoa Plaza, m. 43; 7-3: Judith Viñas, m. 44; 8-3: Roses Badía, m 58.

Incidències: Encontre corresponent a la 17na. jornada del campionat de  lliga del grup primer de la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el migdia del passat diumenge al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ, GRUP 1er.