divendres, 1 de març del 2013

COP DUR A LES ASPIRACIONS DE L'INFANTIL "A" FEMENÍ

RCD Espanyol Infantil-Aleví “A”: 4 – P.Blanc Blava La Roca: 5

La Penya Blanc Blava de La Roca – que ja havia donat anteriorment la sorpresa guanyant 5 dels 6 punts davant el Sant Gabriel – va derrotar al conjunt entrenat per Juliana García (tot i que al coincidir horaris es trobava de segona de “Titi” al partit del Femení B a l’altre camp). Fou una dura derrota doncs l’Espanyol si hagués sumat els tres punts en joc hagués sigut momentàniament el líder de la categoria.  No obstant, molt complicada era la situació pel conjunt perico doncs té un partit més disputat que el Sant Gabriel que va guanyar 7-1 al Manresa i té que visitar el Nou Congost per enfrontar-se a les del Bages que ja van guanyar també a Sadrià.

L’equip espanyolista ha punxat en els partits claus i tindrà molt complicat no ja el títol, si no fer-se amb una segona plaça que doni dret a disputar el Campionat de Catalunya com a millor segon doncs haurà de vèncer en els quatre partits (Manresa inclòs) i tot i així dependrà del que faci el segon de l’altre grup de Barcelona, (grup1er.)

En quant al partit, moltes alternatives en el joc i en el marcador. S’avançà el conjunt vallesà, empatant l’Espanyol abans de la finalització del primer període de 18 minuts. En el segon, de nou agafà avantatge el quadre de La Roca, remuntant l’Espanyol i empatant de nou les vallesanes a tres abans d’anar-se’n al descans.

Però en la segon part del partit tot es torçà.  La Penya Blanc Blava de La Roca s’avançà (ja de manera definitiva) amb dos gols en el final del tercer període i principi del darrer. Tot i que encara mancaven minuts per una reacció aquesta va arribar molt tard, molt. Sandra Sánchez escurçà distàncies en el marcador en el darrer minut. Ja no hi havia temps per més.

El proper rival de les espanyolistes serà el cuer de la categoria, l'equip osonenc de l'OAR Vic, dissabte a les 10:15h.

RCD Espanyol: Luisa Ródenas, Sandra Ramos, Cristina Pérez, Nicole Rubio, Alba García, Sheila González i Julia Cerdán.
També: Mónica Mayorgas, María Molina, Claudia Marcos, Anna Torrodà, Sandra Sánchez, Irene Fernández, Judith González (p.s.) i Carla Huatay.

PBB La Roca: Paula Vivancos, Andrea Bernes, Martina Genzor, Alexia Cortés, Paula Santasusana, Marina Corominas i María Sol.
També: Adaia Del Castillo, Gisela Gonzalo, Andrea Márquez i Ana Masó.

Àrbitre: Edgar Vacas Navalón.

Gols: 0-1: Paula Santasusana, m. 7; 1-1: Alba García, m. 15; 1-2: Marina Corominas, m. 24; 2-2: Anna Torrodà, m. 26; 3-2: Sandra Sánchez, m. 29; 3-3: Marina Corominas, m. 36; 3-4: Alexia Cortés, m. 51; 3-5: Marina Corominas, m. 57; 4-5: Sandra Sánchez, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la 17na. jornada del campionat de lliga en el grup segon de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM. Grup 2n.