divendres, 17 de maig del 2013

AGENDA SOCIAL



XXIII APLEC DE PENYES

Servei d'autocars:

El proper dia 2 de juny de 2013 tindrà lloc a Puigcerdà el XXIIIè Aplec de Penyes del RCD Espanyol. És per aquesta raó que posem a la vostra disposició un servei d’autocars per poder facilitar-vos el desplaçament i poder gaudir tots junts de l’Aplec d’enguany a Puigcerdà.

Ens plau informar-vos dels detalls del servei d’autocars tal i com segueix:

SORTIDA DE L’ ESTADI del RCDE (CORNELLÀ DE LLOBREGAT: Vial 6-davant parking Estadi RCDE)

Diumenge dia 2 de juny de 2013  a les 7:30h

(Es prega màxima puntualitat, és imprescindible arribar amb 15 minuts d’antelació a l’hora de sortida, ja que l’autocar sortirà amb rigorosa puntualitat)

PREU: 10€ Anada i tornada (preu per persona)

SORTIDA DES DE PL. ESPANYA (BARCELONA: davant les torres venecianes)

Diumenge dia 2 de juny de 2013 a les 7:15h

(Es prega màxima puntualitat, és imprescindible arribar amb 15 minuts d’antelació a l’hora de sortida, ja que l’autocar sortirà amb rigorosa puntualitat)

PREU: 10€ Anada i tornada (preu per persona)

*En cas de ser necessari, aquest autocar realitzarà una parada tècnica a l’Estadi del RCDE

(El preu del bitllet no és divisible, en cas de fer només el trajecte d’anada o el de tornada es cobrarà l’import complet.)

Podreu adquirir tant els bitllets de l’autocar com els tiquets del dinar de l’Aplec (Preu tiquets del dinar: Adults: 25€ i Infantils: 17€) a  les oficines de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol situades a l’Estadi del RCDE a Cornellà de Llobregat tots els DIMARTS i DIJOUS a partir del dia 16 de maig de 2013 en horari de 17h a 20h. La data límit per poder retirar els bitllets de l’autocar i els tiquets del dinar serà el proper 28 de maig de 2013.

Per més informació o qualsevol dubte al respecte podeu contactar-nos a: administracio@fcpe.cat o al telèfon 685.827.000 

Us preguem la màxima antelació possible a l’hora de retirar tant els bitllets de l’autocar com els tiquets del dinar per tal de facilitar al màxim l’organització de la logística de l’Aplec de penyes.

Finalment, us convidem a fer un desplaçament massiu fins a Puigcerdà per omplir de color blanc i blau la capital de la Cerdanya.

Us hi esperem a tots!


Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.


 
GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA


Celebració del campionat de l'equip Cadet A.


 
La GPE Manigua que aquest mes de maig compleix 58 anys d’existència dins el moviment penyístic espanyolista, celebrarà demà dissabte el títol de lliga que el seu equip Cadet “A” va conquerir anticipadament fa unes quantes jornades. Serà demà a partir de les 15:30 en la Ciutat Esportiva Vall d’Hebrón-Teixonera, en l’encontre de la darrera jornada del campionat davant la UE Sants. Al terme del partit, tindrà lloc la festa de celebració, amb parlaments, fotos, berenar, etc.    



 
Diada de Final de Temporada.

També en altre ordre de coses, dir que el proper 8 de juny tindrà lloc com cada any,  la Diada Final  de Temporada del Futbol Base de la GPE Manigua, en idèntic escenari, i des de les 9:00h. del matí fins la tarda amb la disputa d’encontres amistosos de tots els equips de futbol base de l’entitat.



PENYA BLANC-BLAVA URGELL - SEGARRA


Dinar de germanor

El proper diumenge dia 19 de maig, a les 14 h al restaurant  "El Portell" del Poal tindrà lloc el Dinar de Germanor de la PBB Urgell - Segarra                        

Menú (30 euros)              

Aperitiu :
Gambetes salades, pops a la gallega, navalles a la planxa, musclos de roca al vapor,         cargols a la gormanta, calamarçons, esqueixada de bacallá, coca "El Portell", tempura de   verdures, dàtils amb bacó, arrós negre, fideus rossos.          

Segon plat a escollir :               
Rodó de Vedella amb prunes i bolets  / o /  Lluç de palancre amb cloÏsses i salsa verda.          

Postres : Pastís del RCD Espanyol de Barcelona.            

Begudes : Aigua, gaseosa, Vi D.O. Costers del Sergre, Cava i Cafès.                          

Menú Infantil (15 euros)              

Aperitiu : olives, patates, formatge, fuet, croquetes, calamars i pizza.          

Segon plat : Llibrets de Llom amb formatge            

Gelat i Refresc.               

Ens acompanyaran membres de la junta directiva del RCD Espanyol de Barcelona i de la FCPE.  Esperem que la proposta us hagi agradat i us animeu a vindre. Podeu fer les reserves trucant  a aquests telefóns i per facilitar un millor servei, ens haurieu d'indicar  el segon plat escollit.          

Jaume Flotats   696308760         Jaume Niubó    973320554


PENYA BLANC BLAVA DE TERRASSA


XX Aniversari - Inauguració de la nova seu social



Amb motiu del 20è Aniversari de la fundació de la Penya, el dia 24 de maig de 2013 es realitzarà l’acte d’inauguració de la nova seu social i la celebració del aniversari en el mateix local.







PENYA BLANC BLAVA DE MOLLET DEL VALLÈS


XXXVIII Aniversari

La Penya Blanc i Blava de Mollet del Vallès celebrarà amb un dinar el seu 38è Aniversari,  el dissabte 25 de maig, al Restaurant “La Molleta”, situat a la Plaça Major d’aquesta ciutat del Vallès Oriental.

El preu del dinar serà de 30€ i 10€ el menú infantil. Per realitzar la reserva, poden trucar als següents telèfons: 93.593.17.98 o al 93.593.64.26.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M