divendres, 17 de maig del 2013

NOVA DESFETA DE L'INFANTIL "A" FEMENÍ.

RCD Espanyol Infantil “A”: 1 – FC Barcelona: 9


Altre cop el FC Barcelona torna a aconseguir un resultat humiliant (ho sento, però és la paraula que més s’ajusta a la proporció i magnitud del mateix) davant el RCD Espanyol en el torneig Complementari Infantil-Aleví, en el seu grup primer. El partit es va jugar ahir a la Ciutat Esportiva després d’haver-se ajornat el passat diumenge. Ja a la primera volta del torneig, el triomf culer fou a la Ciutat Esportiva Gamper de 12-0.

El quadre espanyolista encadena la seva cinquena derrota consecutiva en partit oficial i sisena sense vèncer comptant el darrer partit de la lliga regular on només va empatar. Trist final per un equip que ha finalitzat el campionat en tercera posició (igual que l’Infantil B) i que no disputarà el Campionat de Catalunya al no haver obtingut la classificació.

En aquest torneig complementari encara no ha aconseguit puntuar. Finalitzarà el mateix, demà davant el CE Manresa, en partit que s’iniciarà a les 10:00h. al Nou Estadi Mpal. del Congost a la capital del Bages.  Caldrà millorar, i al menys fer un bon partit i oferir una diferent  imatge que la fins ara donada en aquest final de temporada.   
   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Luisa Ródenas, Nicole Rubio, Claudia Marcos, Alba García, Sheila González, Anna Torrodà i Carla Huatay.
També: Sandra Ramos, Cristina Pérez, Mónica Mayorgas, Sandra Sánchez i Judith González (p.s.)

FC Barcelona: Gemma Font, Berta Pujades, Laia Aleixandri, Laia Muñoz, María Llompart, Abril Moreno i Naiara Caballero.
També: Kenni Louise, Paula Navas, Candela Andújar, Paula Hita i Judith González (p.s.).

Àrbitre: Walid Kourdel.

Gols: 0-1: Naiara Caballero, m.5; 0-2: Naiara Caballero, m. 13; 0-3: María Llompart, m.21; 0-4: Abril Moreno, m. 27; 0-5: Paula Hita, m.32; 0-6: Laia Aleixandri, m. 42; 0-7; Laia Aleixandri, m. 52; 0-8: Abril Moreno, m. 65; 1-8: Anna Torrodà, m. 65; 1-9: Naiara Caballero, m. 67.

Incidències: Encontre disputat ahir vespre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, corresponent a la cinquena jornada del torneig complementari, grup primer, de la categoria Infantil-Aleví Femenina, ajornat en el seu dia. En les files barcelonistes, Naia Caballero (que aconseguí un hat-trick), jugadora que fins l’estiu passat militava al futbol base femení espanyolista.    



CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ FEM. GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ  PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
155500422
2
FC. LEVANTE LAS PLANAS
953021414
3
C.E. MANRESA
652031125
4
R.C.D ESPANYOL
05005834





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M