divendres, 31 de maig del 2013

AMISTÓS ENTRE EQUIPS ESPANYOLISTES.
EL PREBENJAMÍ GUANYA DAVANT UNA MANIGUA QUE PLANTA CARA.

(Mpal. de la Valle d’Hebrón – Teixonera; Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc la celebració d’un partit amistós entre els equips prebenjamins de la Gran Penya Espanyolista Manigua i el RCD Espanyol al Mpal. de la Valle d’Hebrón – Teixonera.

L’equip espanyolista que ha vingut amb tots els efectius, s’ha avançat amb dos gols en el primer període. L’encontre s’ha jugat a quatre temps de 10 minuts cadascun (en lliga els espanyolistes juguen en categoria benjamí i per tant 48 minuts). A la mitja part s’ha arribat amb victòria espanyolista per 0-5.

En el tercer període l’Espanyol ha posat el 0-6 en el marcador. En el darrers deu minuts de joc, reacció dels manigüeros que han aconseguit reduir diferències i en els darrers segons del partit abans del xiulet final del col·legiat, han aconseguit batre per segona vegada al meta espanyolista, establint el resultat final de 2-6.