dijous, 30 de maig del 2013

BENJAMÍ "B" I PREBENJAMÍ, TERCERS
AL TORNEIG "X TROBADA DE FUTBOL BASE A LES BORGES DEL CAMP"


TORNEIG “X TROBADA FUTBOL BASE A LES BORGES DEL CAMP”


L’equip prebenjamí espanyolista va disputar el passat dissabte el torneig de futbol -7 “X Trobada de futbol base” de Les Borges del Camp.

Torneig on hi va haver-hi una fase prèvia amb quatre grups de quatre equips (A: RCD Espanyol, Balsas Picarral, Borges del Camp, Arboç. B: Gimnàstic Manresa, Santes Creus, Gimnàstic Tarragona, Anoia. C: Fraga, Pare Manyanet, Les Garriges i Camarles. D: Escola Futbol Pastoreta, Tàrrega, Torreforta i Calafell)

Després de superar la primera fase derrotant a Balsas Picarral, Borges i Arboç (els dos primers per 10-0), i superar l’ encreuament de quarts de final, l’equip espanyolista va caure en semifinals davant el Gimnàstic Manresa (1-2) que va ser el campió del torneig en superar precisament en la final a un equip que l’Espanyol havia golejat en la fase de grups com l’aragonès Balsas Picarral que s’havia desfet del Torreforta a l’altre semifinal.


BENJAMÍ B, TAMBÉ TERCER.

En aquest torneig, també el Benjamí B va caure en semifinals davant el Gimnàstic de Manresa,  després de superar en quarts de final al Stes. Creus. En els altres aparellaments de quarts, el Reus Deportiu va caure davant el FC Barcelona, el Gimnàstic de Tarragona va superar al Tàrrega, el Gimnàstic de Manresa va eliminar al Montblanc.  En semifinals, l’Espanyol no va pogué amb els manresans que finament van ser segons en perdre davant el FC Barcelona a la final. El quadre perico fou finalment tercer, i quart el Gimnàstic de Tarragona.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M