dimecres, 29 de maig del 2013

EL RCD ESPANYOL ANUNCIA LA
NO CONTINUÏTAT DE LUIS CARRIÓN AL FRONT DEL FEMENÍ


Luis Miguel Carrión Delgado (Barcelona, 7/02/1979) no continuarà al front del femení. El tècnic va arribar al RCD Espanyol en una complicada època de retallades l’estiu de 2011 substituint al polèmic Oscar Aja, després de la marxa de l’emblemàtica i millor jugadora a Espanya, Vero Boquete, i d’agafar Albert Garrofer el relleu al front de la secció, després de la marxa del maltractat  Josep Ramió, al que alguns dins l’entitat mai van agrair la seva tasca en favor del futbol femení al nostre club i el recolzament econòmic que va efectuar.   

L’equip sota les ordres de Luis Carrión després de perdre per la mínima a la Copa Catalunya disputada a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol,  va aconseguir a la seva primera temporada finalitzar en tercer lloc a la lliga, per sobre del Rayo Vallecano, amb qui s’havia vist les cares en les darreres temporades en la lluita pels títols,  però lluny, molt lluny dels dos primers classificats.  

La gran gesta va tenir lloc a Les Rozas, Madrid,  on l’equip després de derrotar en una llarga tanda de penals al Rayo Vallecano en semifinals, va derrotar en la pròrroga (2-1) al Athletic Club i va conquerir la sisena Copa de la Reina.  I això que les dues jugadores foranies de l’equip ja s’havien marxat en el tram final de lliga.

Enguany altre cop l’equip va patir retallades pressupostàries i certament va començar força bé, caient a la tanda de penals a la Copa de Catalunya davant el Barcelona, al que va vèncer en la jornada inaugural de lliga. Després d’ocupar de manera compartida la primera posició amb altres equips les primeres jornades, l’equip va començar a fer figa a partir de la derrota davant el Levante Las Planas. Tres derrotes consecutives a la Dani Jarque  (la primera a la història davant Sant Gabriel), van allunyar a l’equip de les posicions d’honor de la taula, condemnant-lo a una cinquena posició després de no pogué guanyar a camps com el del Collerense,  Real Sociedad, Prainsa (golejada).  

La darrera esperança després d’una bona ratxa en el tram final de lliga truncada amb la derrota a Valencia en el darrer desplaçament, era la Copa de la Reina de la que l’equip era vigent campió. Un molt dolent encontre a l’anada davant el Levante a la Ciutat Esportiva (1-1), juntament amb l’expulsió de Torrejón quan l’equip guanyava 0-1 a Nazaret al partit de tornada, passaren factura i deixaren a l’equip espanyolista fora de les semifinals després de la remuntada de l’equip granota.  Ja avisàvem en aquella crònica després de consumar-se l’eliminació, que s’havia tractat del “final d’un cicle al Femení”.  

Es farà càrrec de l’equip de manera provisional mentre es decideix qui portarà el primer equip femení, la entrenadora del filial i coordinadora del futbol base femení,  “Titi” Camúñez en l’eliminatòria que de Copa Catalunya ha de disputar l’equip espanyolista abans de les vacances.      





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M