divendres, 31 de maig del 2013

VILANOVA I LA GELTRÚ, SERÀ L'ESCENARI
DE LA IV FESTA DEL FUTBOL CATALÀ


La IV Festa del Futbol Català, ja té escenari designat per la FCF. Serà a Vilanova i la Geltrú, on tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny. Allà es disputaran les finals dels Campionats de Catalunya de futbol base masculí i femení i de futbol sala base (Pavelló Esportiu del Garraf).

L’escenari on tindran lloc les finals de futbol base, que és el que a nosaltres ens ocupa,  serà l’Estadi dels Alumnes Obrers de la capital del Garraf, així com al camp annex al mateix. Allà es disputaran les següents competicions:


  • Fases prèvies i final de la categoria benjamí masculina (F-7)
  • Fases prèvies i final de la categoria aleví masculina (F-7)
  • Final aleví-benjamí-prebenjamí femenina (F-7)
  • Final infantil-aleví femenina (F-7)
  • Final cadet-infantil femenina (F-7)
  • Final infantil masculina (F-11)
  • Final cadet masculina (F-11)
  • Final juvenil-cadet femenina (F-11)
  • Final juvenil masculina (F-11)
  • Final amateur masculina (F-11)

Recordem que des que tots els campionats de Catalunya es disputen de manera unificada en un mateix indret, han sigut seus Igualada (Les Comes), Montcada i Reixac (Nou Mpal. de la Ferreria) i la passada temporada Martorell (Mpal. Torrent de Llops).

A Martorell, l’Espanyol va conquerir els campionats de Catalunya de Cadets (amb García Escribano a la banqueta), el Campionat de Catalunya Infantil (amb Dani Fernández com a tècnic) i el Cadet-Infantil Femení (entrenat per  Ariadna Ciércoles).


Vilanova i la Geltrú, escenari de la IV Festa del Futbol Català.
Fotografies de la capital del Garraf. 

 



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria,

A veure si aquest any torna a haver sort a la Festa del Futbol Català.

Per cert, saps ja algún moviment pel que fa al planter de l'espanyol (Altes i Baixes dels juvenils, cadets, infantils, etc)

Moltes gràcies

Sergi

Josep Maria ha dit...

Hi ha remors, però més enllà del que s'ha publicat dels que poden marxar (Edgar Badía marxa, Pablo Maffeo té una oferta del City, de David Pedro també s'ha parlat als mitjans)prefereixo no avançar-ne res, fins que tot sigui segur. Tampoc és que un estigui molt il·lusionat... Veurem si som capaços de retenir als millors jugadors, i s'encerta en els fitxatges... tot bastant complicat quan hi ha pocs diners. Al menys esperem que les coses es facin millor, i hagi una estabilitat en tots els sentis que en aquestes tres darreres temporades no ha hagut. Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M