dimecres, 29 de maig del 2013

EL FEMENÍ "B" VA EMPATAR A BADALONA (2-2).
EL COMPLEMENTARI ES DECIDIRÀ EN EL DERBI

C.F. Badalona: 2 – R.C.D. Espanyol Femení "B": 2


Empat del conjunt de “Titi” Camúñez en el partit que teòricament hauria de tancar aquest torneig complementari d’equips de la província de Barcelona de la categoria de plata del futbol femení nacional. Al Mpal. de Badalona l’equip perico es va deixar els dos primers punts del torneig després de tres victòries en els encontres disputats.

Dic teòricament que aquesta era la darrera jornada, per que encara manca per disputar l’encontre de la 3a jornada (12 de Maig) que tenia precisament que enfrontar al RCD Espanyol amb el FC Barcelona i que tot feia pensar –i finalment així serà – que seria el partit que decidirà la sort del títol.

En aquesta curiosa competició, només es jugava la lligueta a una volta i com no, el derbi va tocar disputar-lo en territori culer. Al trobar-se de torneigs el conjunt blaugrana, es va ajornar de la seva data prevista, i per uns i altres motius finalment es jugarà el proper dissabte 8 de juny a les 16:00 hores a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí. El quadre espanyolista necessitarà derrotar a l’etern rival si vol finalitzar en primera posició.

         

Fitxa tècnica:
CF Badalona: Sandra Alonso, Clara Manent, Maria del Mar, Alba Gordo, Alba García, Josselín González, Siliva Ferrer, Beatriz Tudela, Anna Cayuela, Enola Fernández, i Alba Guerrero.
Suplents: María Haro i Leticia Macedo.

RCD Espanyol: Vero, Jas, Queralt, Sagré, Mónica Bácter, Chamarro, Xènia, Yaiza, Laura, Carla Borrás i Mónica López.
Suplents: Mayra, Paula (p.s.), Andrea Granados, Haley i Ari Forment.

Àrbitre: Alex Gómez Meneses, assistit en bandes per Ainara Acevedo Dudley i Héctor Gómez Meneses. Una cartolina groga per la local Alba García, m. 85.

Gols: 0-1: Haley, m. 47; 1-1: Anna Cayuela, m. 53; 2-1: Anna Cayuela, m. 60; 2-2: Mónica López, m. 77.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera (5èna.) jornada del torneig complementari de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat el passat diumenge al migdia al Camp Municipal de Badalona, a Montigalà (Badalona).   

 
center> COMPLEMENTARI SEGONA DIVISIÓ FEMENINA


CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
124400145
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
10431094
3
F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS
6420289
4
C.F. BADALONA
1301247
4
U.E. SANT ANDREU
1301237
5
ESCUELA F. BONAIRE
14013511





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M