dijous, 23 de maig del 2013

COMENTARI:
DE "COLONITZADORS", DE TOTALITARIS I DE MALALTS...

Ja hi tornem a ser-hi. Una més i abans del derbi, ja de per si escalfat amb tot l’enrenou del passadís. La darrera mostra del pensament únic totalitari que ens envaeix evidència que ja no sol es tracta de la estupidesa, i el ridícul elevat a la màxima potència, sinó que frega ja el tema, a nivells malaltissos.

Es repetir sempre el mateix; que hi farem!. Ho tornarem a dir, una i mil vegades si es necessari per a vergonya de qui combregui amb aquesta entitat, indirectament responsable de l’adoctrinament totalitari a nivell social i esportiu que viu el poble de Catalunya. Tantes vegades com faci falta. A mi no em costa ni un cèntim tornar-ho a dir, ni la paciència se m‘esgota doncs anys i anys de nacionalculerisme t’endureixen fins a límits mai imaginats.

Comencem: Aquesta marca responsable d’aquesta barbaritat, és una empresa que en molts llocs del món ha estat acusada de l’explotació de menors, de nens,  en el treball, tot i que ells ho han negat sempre (que esperem que diguin?). El FC Barcelona llueix en la seva samarreta el nom d’una fundació d’un país totalitari. Un país condemnat per Amistía Internacional i altres organismes en defensa dels drets humans. Un estat amb un règim teocràtic, en el que les dones son les principals víctimes d’una organització social i política equiparables a estats europeus de l’edat mitjana, o sigui d’època feudal.  El FC Barcelona en aquestes darreres dècades, ha destruït tot el teixit esportiu a Catalunya, amb les quantitats ingents de milions de les televisions i el favor dels estaments públics, polítics i esportius, ha pervertit un sistema de competició (junt al R. Madrid, equivalent en blanc del Barça), i ha col·laborat junt a la classe política que ens desgoverna en convertit una societat abans lluitadora, avançada, capdavantera a Espanya i cosmopolita, en un lloc malaltís on el Barça és religió, dogma de fe i la resta dels mortals, heretges que han d’acabar algun dia a la foguera per mal catalans en el millor dels casos o en el pitjor, com a enemics del règim.

L’estupidesa elevada al quadrat, la demostració de la malaltia arriba al més alt nivell quan es tracta de subjectes com l’Alcalde de Barcelona, que ja ha tingut més d’una mostra de pericofòbia, d‘intolerància envers nostre club, i de ranci nacionalculerisme. No vull entrar a qualificar la figura històrica del navegador i descobridor Cristóbal Colón ni si és la persona més adient (tractant-se d’un colonitzador, paraula derivada del seu propi cognom) per prestigiar a una entitat, ni de si el que allà van fer els espanyols va ser positiu o senzillament negatiu). Només, el fet en si, mostra en mans de quins personatges polítics estem els ciutadans. Bé en aquest cas els ciutadans que no son culers de Barcelona.  Tot i que  no tenim “la desgracia” de veure’m representant per un polític d’aquesta mena, des de la curta distància ho veig amb profunda indignació i així ho faig constar.

Però no es preocupin. Pel FC Barcelona es modifiquen lleis, normatives i el que faci falta. Si no es pot fer publicitat en monuments del patrimoni de la ciutat, s’ho passen pel folro. A la fi, és la ciutat que porta el nom del club, tal com va dir altre menyspreable personatge,  oi? Doncs, a bon segur, també Colón ( o Colom, o Colombo o  Colombus) seria culer. No sabem on collons va néixer, però que professava la fe i el dogma culer, ara ho hem descobert.  Senzillament patètic. Potser a alguns polítics que sortosament encara no tenen cap estàtua (ja hi arribarem a vuere'n, ja...), els hi podríem posar-li una camisa de força,  blanca, o un uniforme amb ratlles blanques i negres horitzontals ... com a membres del lloc on haurien d’estar; internats, es clar...  



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria, enhorabona per l'escrit.Hi has recollit, sens dubte, tot el que sentim els socis i aficionats de l'Espanyol amb aquesta no0va mostra de genuflexió de les institucions polítiques catalanes davant d'un club privat esportiu.
Ara, davant del terrabastall que s'ha desfermat,volen treure-li importància, però no ens enganyen, ja són massa anys de rebre galtades. No és el mateix utilitzar una façana per a una campanya publicitària, com la que ens ocupa, que un monument patrimoni de tots els ciutadans. I això que els guanys es destinaran a fins socials, m'agradaria saber si no és una maniobra de darrera hora per a justificar el que és injustificable.

PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

Evidentment. Jo no mes penso que hagués passat a l'inrevés. Si hagués sigut alguna empresa o col·lectiu que col·loqués una samarreta de l'Espanyol (ja no vull dir d'altre equip que tots podem pensar)en aquest o en altre monument públic... De fet, ja no si hagués arribat a aquesta ridícula situació, doncs mai s'haugés autoritzat.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Aquest sentiment d'inferioritat que teniu es espanyolistes es patetic i us fa quedar sempre en evidencia. Feu futbol i deixeu de comparar-vos amb el FCB!!!! ... hi guanyareu molt




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M