dimecres, 22 de maig del 2013

SENTIMENT PERICO DONA RECOLZAMENT
A LA FCPE I A LA CURVA RCDE

PER UNA COMPETICIÓ JUSTA I PLURAL, DONEM L’ESQUENA AL PASSADÍS


Partit RCD.Espanyol- FC.Barcelona
 
Per una competició justa i  plural, donem l’esquena al passadís”

Una vegada que ja ha estat decidit el campionat de lliga, des de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i La Curva, volem comunicar la nostra postura sobre el fet d’haver de fer el passadís al nostre estadi al campió de la mateixa.

Entenem que per educació i cortesia -que no per obligació- el nostre equip hagi de fer el passadís al FC Barcelona abans del partit que tindrà lloc al nostre Estadi properament.

Però degut a una sèrie de fets que fan que aquesta lliga no sigui justa per 18 dels 20 equips que la composen, no podem estar d’acord en fer el passadís al actual campió.

Aquests fets, juntament amb altres raons, ens han portat a elaborar i signar el següent manifest, tot esperant serveixi com a reflexió tant als nostres dirigents, com els de la LFP, com a les plataformes televisives.

Manifest: “Donem l’esquena al passadís”

Tenim centenars de raons per donar l’esquena al passadís, però en volem destacar-ne 11, una per cada jugador que formarà part d’aquest passadís:

1.  Donem l’esquena al passadís perquè aquesta és una Lliga de dos, on cap equip més te opció de guanyar-la.

2.  Donem l’esquena al passadís perquè hi ha un repartiment de drets televisius injust que no dóna opcions a la resta de clubs.

3.  Donem l’esquena al passadís perquè dos equips van de la mà  a l’hora de prendre decisions a la LFP perjudicant a la resta de clubs.

4.  Donem l’esquena al passadís perquè no podem reconèixer un campió d’una lliga amb una diferència tant abismal de pressupostos entre equips.

5.  Donem l’esquena al passadís perquè recolzen uns horaris que allunyen als nens dels estadis. I un estadi sense nens és un futbol sense futur.

6.   Donem l’esquena al passadís perquè volen imposar el pensament únic esportiu a les escoles i a tota la nostra societat.

7.   Donem l’esquena al passadís perquè no respecten la pluralitat esportiva de Catalunya. Catalunya és més que un club.

8.   Donem l’esquena al passadís perquè donen l’esquena al futbol català i a les competicions catalanes com la Copa i la Supercopa de Catalunya.

9.   Donem l’esquena al passadís perquè no respecten el nostre futbol base, i any rere any l’ataquen impunement, intentant, si més no, debilitar-lo.

10. Donem l’esquena al passadís perquè els “valors” que pregonen no amaguen la seva prepotència i la seva manca d’humilitat.

11.  Donem l’esquena al passadís per respecte als sentiments de tots els pericos que han estat, estan i estaran.

És per tot això que convidem a tots als socis del RCD Espanyol a rebre d’esquenes i amb una forta xiulada el passadís d’honor al FC Barcelona el proper 26 de maig, per expressar el nostre rebuig a aquesta situació.

                    Federació Catalana de Penyes del RCDE
                    La Curva RCDE





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M