dissabte, 25 de maig del 2013

EL CADET "A" GUANYA LA FASE AUTONÒMICA
DE LA COPA COCA-COLA A IGUALADA

El Cadet “A” espanyolista s’ha proclamat vencedor de la fase  catalana de la Copa Coca-Cola. Avui dissabte, a l’Estadi Les Comes d’Igualada ha tingut lloc la fase autonòmica d’aquesta competició en la que hi ha participat els diferents campions de la fase anterior catalana. Competició aquesta que recordem-ho, és vigent campió el RCD Espanyol en vèncer la passada temporada al FC Barcelona en la final disputada a l’Estadi de San Mamés.

El quadre de Dani Fernández no ha començat del tot amb bon peu, doncs no ha pogut superar a un CE Sabadell que ha plantat cara i ha acabat l’encontre amb l’empat a zero inicial. En el segon partit, els blanc-i-blaus han obtingut el passi a  la final al derrotar per la mínima (1-0, Oscar Vilanova) a la UD Cornellà.  Els del Baix Llobregat havien vençut per la mínima al At. Segre. Els partits eren de quaranta minuts amb un sol temps.

A l’altre grup, el CF Damm ha vençut per la mínima (1-0) al Gimnàstic Manresa i ha derrotat 2-0 a la UE Sant Andreu. Els quadribarrats havien vençut 2-0 al Bordeta de Lleida. El conjunt cerveser ha sigut l’adversari de l’Espanyol a la final. Aquesta s’ha decidit a la tanda de penals, després que el resultat final hagi sigut d’empat a zero. El resultat final dels llançaments de penals ha sigut de 5-4 favorable al quadre perico que serà el representant català a la fase intermitja nacional.

FASE INTERMITJA.

La Fase intermitja de la Copa Coca-Cola tindrà lloc el proper 15 de juny, i es disputarà amb la presència de 18 clubs i 18 seleccions. Estarà estructurada la competició en sis grups de tres equips de forma paral·lela.

Cada equip disputarà dos partits de quaranta minuts (una sola part). Es classificarà per a la següent fase el campió de cada grup i els dos millors segons del conjunt de grups (club i selecció).

Al RCD Espanyol  i Selecció Catalana els correspon el grup que tindrà seu a la província de Saragossa, i competiran amb els equips participants d'Aragó i Navarra.

FASE FINAL ESTATAL

Es celebrarà els dies 29-30 de juny a Madrid. Es formaran dos grups de quatre equips (clubs i seleccions), disputant cadascun d'ells tres partits de 40 minuts (una sola part). Els campions de cada grup disputaran les finals.
El campió de clubs i el de seleccions disputaran una altra final entre ells.