divendres, 24 de maig del 2013

COMUNICAT DE LA FCPE:
" EN RELACIÓ A L'ESTÀTUA DE COLOM"


La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha enviat una carta de queixa a l’Alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias, on li expressa el seu rebuig i el seu malestar per la decisió pressa per l’Ajuntament de Barcelona de permetre a una marca comercial cobrir un monument, patrimoni de tots els barcelonins, com el monument a Cristòfor Colom, amb la samarreta del FC Barcelona, un club privat que no representa, ni de bon tros, la totalitat de la ciutadania.

En la carta se li demana que faci complir les normatives i ordeni retirar immediatament la publicitat del monument, tal i com manen les ordenances municipals. A més, li demanen que cessi de les seves responsabilitats els màxims responsables de l’ Institut Municipal de Paisatge Urbà, el seu president, Sr. Antoni Vives i Tomàs i el seu gerent Sr. Xavier Olivella i Echevarne, per no fer complir la normativa municipal i sobretot per la greu falta de respecte, de neutralitat i sensibilitat cap a milers de persones.

Finalment, deplora, un cop més, la falta de neutralitat esportiva demostrada per l’Ajuntament de Barcelona i, en concret del mal tracte continuat rebut per part, tant de l’Alcalde com de l’Ajuntament de Barcelona envers el RCD Espanyol de Barcelona.



FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD. ESPANYOL





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M