divendres, 24 de maig del 2013

L'INFANTIL "B" FEMENÍ, RUBRICA
AMB EL TRIOMF, EL GRAN TORNEIG REALITZAT (3-2)












RCD Espanyol Infantil “B” Femení: 3 – CE Mercantil: 2
 
 
Cinquè triomf d’un Infantil B femení que ha fet ple de victòries en els cinc encontres disputats en aquest torneig complementari en el seu segon grup. L’encontre davant les arlequinades de la primera volta va quedar ajornat en el seu dia, i s’ha arribat al final del torneig amb tot ja decidit en favor del quadre espanyolista, que  ja es va proclamar campió en l’anterior jornada a Vilafranca.  
 
Les espanyolistes en un igualat i emocionant encontre van vèncer 3-2 al quadre sabadellenc a quatre minuts del final del partit. L’equip espanyolista posa fi a una gran temporada en la que després de ser tercer a la lliga (sent un equip “B”), ha posat la cirereta al pastís adjudicant-se el títol d’aquest torneig complementari.  
 
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Blanca Osorio, Paula Bellido, Carla Sánchez,  Míriam Jiménez, Paula Martínez i Aida Illas.
També: Julia Manrique, María Molina, Paula Guardí i Sabina Palacios.

CE Mercantil: Montserrat Quesada, Paula Sánchez, Yaiza Morales, Raquel Sánchez, Amanda Manjón, María Martínez i Gisela Fernández.
També: Julia Martínez, i Laura Peregrín.
 
Àrbitre: Santiago Domínguez Mateo. Va expulsar per doble amonestació al tècnic local Alex Moreno, m. 21.

Gols: 1-0: Aida Illas, m. 9; 2-0: Míriam Jiménez, m. 16; 2-1: Maria Martínez, m. 17; 2-2: Julia Martínez, m. 53; 3-2: Paula Martínez, m. 68

 
Incidències: Encontre corresponent a la sisena i darrera jornada del segon grup del Torneig Complementari en categoría Infantil-Aleví Femenina, disputat el passat diumenge al matí al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.






 
COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ, GRUP 2n
CLASSIFICACIÓ FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
155500276
2
FUNDACIÓ ESP.AT. VILAFRANCA
762131619
3
P. BLANC BLAVA LA ROCA
762131128
4
C.E. MERCANTIL
351041314
 

COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ, GRUP 1er.
CLASSIFICACIÓ  FINALPTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
186600482
2
FC. LEVANTE LAS PLANAS
963031420
3
C.E. MANRESA
963031526
4
R.C.D ESPANYOL
06006938
 
 
 
LA CARA NEGATIVA, L’INFANTIL “A”
 
Si l’Infantil B fou la sorpresa agradable en aquests torneig complementaris, - ja apuntada aquesta tendència en el final dels campionats de lliga regulars –, la cara negativa fou  l’Infantil A que finalitzà el torneig complementari corresponent al grup primer, sense puntuar, amb sis derrotes en les jornades disputades. La darrera a l’Estadi Mpal.  Nou Congost davant el CE Manresa per un clar 4-1 .
 
Tot i - que cal dir-ho- , que els rivals també eren de major consideració que els del grup segon, els resultats obtinguts han sigut força decebedors, en especial l’enfrontament amb el Barcelona no ja per les dues derrotes en si, sinó pels elevats guarismes de les mateixes.
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M