dimarts, 21 de maig del 2013

EL FEMENÍ "B", GUANYA AL DARRER SOSPIR (2-1)










RCD Espanyol Femení “B”: 2 – FC Cerdanyola del Vallès: 1  


Tercer triomf del Femení “B” de “Titi” Camúñez en aquest torneig complementari que disputen els equips de la província de Barcelona de la categoria de plata del futbol femení. Aquest encontre correspon a la 4rt. jornada, doncs la tercera (davant el Barcelona a la Gamper) es va ajornar en el seu dia. Es dona la circumstància que el torneig es juga a una sola volta i que l’enfrontament clau que dilucidarà el títol es juga a territori culer.

Diumenge les espanyolistes van guanyar “in extremis” davant un Cerdanyola que va aconseguir empatar neutralitzant el gol de les espanyolistes i amb bastant fortuna va aguantar les escomeses de les locals fins que un gol en els darrers instants, va fer justícia.

S’avançà el quadre espanyolista quan als onze minuts una jugada individual per l’esquerra a càrrec de Chamarro, acaba amb la pilota al bell mig de l’àrea per que Ari Forment remati afusellant Vicky, entrant la bola ajustada a la dreta de la porteria vallesana.

Molt poc li durà l’alegria al quadre espanyolista, doncs una errada en defensa a l’hora d’allunyar una esfèrica acabà significant l’empat quan Tània s’aprofità de la circumstància. Amb aquest resultat s’arribà al descans.

El quadre perico buscà reiteradament el gol del triomf, però aquest no arribava. Una de les ocasions clares de gol, Mónica López estavellà l’esfèrica al pal, rematant posteriorment Mayra ja en fora de joc.   

L’Espanyol mereixia el triomf, i aquest no va arribar fins el darrer instant quan Mónica López va resoldre perfectament a boca de canó. Era el 2-1 i el gol el va celebrar eufòricament, traient-se la samarreta, motiu pel qual el col·legiat li mostra la única cartolina groga del partit.           


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Vero, Jas, Queralt, Carla Sagré, Mayra, Chamarro, Mónica Bácter, Yaiza, Ari, Haley i Andrea Granados.
Suplents: Carla Borrás, Paula (p.s.), Xènia, Mónica López i Laura.

FC Cerdanyola: Vicky, Ana, Elena, Tània, Alba, Mónica, Carla M., Sènia, Núria, Nerea, i Sandra.
Suplents: Irene, Lorena, María, Carla, Flor.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique, assistit en bandes per Xavier Escobar Serrano i Aarón Olivares Tomás.  Una única cartolina groga, per la jugadora espanyolista Mónica López, per la celebració del gol.

Gols: 1-0: Ari, m.11; 1-1: Tània, m. 16; 2-1: Mónica López, m. 89.

Incidències: Encontre corresponent a la 4rta. Jornada del Torneig Complementari de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat diumenge al migdia al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En l’equip espanyolista, dues jugadores del Femení “C” perico: La porter suplent Paula Canals i la davantera Laura Casanovas. En les files del Cerdanyola, Elena Fernández Herranz, qui va ser durant moltes temporades capitana del Femení B espanyolista, i la jugadora Mònica Brañas Rubert, que també va militar al futbol base femení espanyolista.  




COMPLEMENTARI SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
93300124
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
9330072
3
F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS
6420289
4
U.E. SANT ANDREU
1301237
5
ESCUELA F. BONAIRE
1301249
6
C.F. BADALONA
0200225


 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M