dissabte, 18 de gener del 2014

ALÁN ÁVILA, AL FC CERDANYOLA.


Alan Ávila, al Cerdanyola Vallès FC de Tercera Divisió.

Després d’un culebrot aquest estiu, amb arribada, estada a la Dani Jarque, precipitada marxa en trencar-se momentàniament les negociacions quan tot semblava fet, finalment el mexicà Alan Ávila arribava al futbol base espanyolista procedent de l’AD Alcorcón. Tot i que eren temes teòricament diferents, fins que no es va resoldre la cessió de Christian Alfonso al conjunt madrileny, curiosament no va arribar el davanter centre mexicà.

Arribava amb bon cartell i signava per tres temporades per l’entitat espanyolista a principis de setembre, però al Juvenil A espanyolista ha passat sense pena ni glòria, amb participació testimonial i sense que destaqués pràcticament en cap partit. Al més pur estil “Irawan” acabà ascendint - sense saber quins mèrits havia fet durant el que dúiem de temporada - al filial espanyolista, on tingué alguns minuts en Copa Federació (16 minuts davant SRC Peña Deportiva, a la Dani Jarque).

Amb el juvenil A havia anotat un sol gol en la jornada inaugural col·laborant en la remuntada davant la UE Sant Andreu. Ha disputat 7 partits amb un total de 106 minuts en partits oficials de lliga de Divisió d’Honor (15 davant Sant Andreu, 28 a Menorca, 16 davant Zaragoza a la Dani Jarque, 1 a Mallorca, 19 a Cornellà, 14 davant la Damm a la Dani Jarque, i 13 davant l’Europa també a Sant Adrià). En 11 encontres de lliga amb el Juvenil A espanyolista no ha disputat ni un sol minut (d’ells els 9 últims).  Amb aquests mèrits, va passar a la disciplina del filial espanyolista i ara signa pel quadre vallesà entrenat per Toni Carrillo, tal com va ratificar fa un parell de dies el Cerdanyola FC a través del seu web oficial.

Alán Ávila Rivera - del que es deia arribava recomanat per l’aval d’Alfredo Tena – va néixer el 3 de Gener de 1995 a Puebla (Mèxic).  Va començat la seva carrera en el centre de formació del América, per passar després ja directament a les categories inferiors del América  i posteriorment al FC Toluca.  A Espanya (2010), després de provar sense èxit en l’Atlético de Madrid i en Alcorcón, va signar pel Comenar Viejo on va jugar en les seves divisions inferiors en el Cadet A i Juvenil B. A la següent temporada (2011/12) amb l’equip madrileny va arribar a anotar fins a 32 gols amb el Juvenil A del Colmenar en categoria autonòmica, fins acabar fixant per AD Alcorcón la temporada 2012/13 on va disputar un encontre de pretemporada amb el primer equip formant part de la plantilla del Juvenil A de Divisió d’Honor. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M