dimecres, 15 de gener del 2014

SEGON EMPAT CONSECUTIU DE L'INFANTIL "A" (1-1)












RCD Espanyol Infantil “A”: 1 – UFB Jàbac i Terrassa: 1

Segon empat consecutiu del conjunt de Toni Velamazán i per idèntic guarismes que els que es donaren en la darrera jornada davant el Sant Gabriel abans de l’aturada nadalenca. I gràcies encara... Per que les coses se li posaren força malament al quadre espanyolista quan l’àrbitre expulsà al meta Aitor i tingué que jugar el conjunt perico durant tot el segon temps i el tram final del primer, amb deu jugadors. I a sobre, en temps d’afegit poc faltà per que l’equip egarenc aconseguís endur-se els tres punts en una claríssima ocasió que salvà el meta Manel en una prodigiosa doble intervenció.  

La primera ocasió de perill del partit fou un llançament directe de falta a càrrec del capità Miguel que sortí a l’esquerra fora per ben poc. Però el Jabac no estava disposat a posar-ho gens fàcil i arribava amb perill a l’àrea espanyolista. En una de les arribades l’Espanyol es va veure obligat a cometre falta tot just a un pam de la línia lateral de l’àrea lliscant el penal. Una rematada desviada en una acció de perill clara va mostrar que el Jàbac no es conformava amb l’empat.  Per part espanyolista, una infiltració de Bergé superant a dos adversaris acabà traient la pilota l’exespanyolista Raul Manso sota pals.

Els egarencs arribaven massa a l’àrea espanyolista i al 18’ ja tingué problemes  per allunyar una complicada pilota, la cobertura local. Quatre minuts després, colpejà el conjunt vallesà avançant-se en el marcador. Fou a pilota aturada al llançament d’un servei de cantonada des de l’esquerra que Marc González de cap, envià al fons de la porteria superant a Aitor. 

La reacció perica fou ràpida; un xut de Jandro que surt fora a còrner i en el 27’, l’equip de Velamazán igualà el matx mitjançant Miguel. Després d’una combinació entre Dani i Sergi Serrano, dins l’àrea no perdona el migcampista perico i afusella a Diego. 

Però abans del descans les coses se li complicaren i molt al quadre espanyolista. Al 30’ lliure directe que duia el camí de gol si no fora per la bona intervenció del meta Aitor que toca lo just amb la punta dels dits per que l’esfèrica s’estavelli al travesser. I poc després, pèrdua espanyolista en la zona ampla del camp, ràpid contracop en la que el davanter vallesà se’n va superant al darrer home en defensa. Surt Aitor a la desesperada, entrada del meta espanyolista al jugador del Jàbac però aquest que no cau continua i amb poc angle marca el gol. El col·legiat havia xiulat la falta prèvia i no la llei de l’avantatge. Lliure directe i cartolina vermella al meta perico que abandona visiblement afectat el terreny de joc mentre Velamazán i el seu ajudant l’intenten consolar (veure foto).

Manel substitueix a un jugador de camp, (Marc Pérez) i la falta es llença sense conseqüències,  sense que s’alteri l’ 1-1 que seria el resultat final. Però, el conjunt local hauria de jugar amb 10 la resta del partit.          

En el segon període, després d’uns inicis amb major domini visitant, Velamazán reajustà l’equip Velamazán jugant Jandro (que de sortida jugà a l’eix de la cobertura) a la medul·lar,  i amb el pas dels minuts millorà sensiblement l’Espanyol tot i jugar amb 10 jugadors. Començà a dur el pes del partit i a buscar el gol del triomf tot i que arribà en comptades ocasions amb perill a l’àrea rival.

Una d’elles fou en el 53’ quan Dani rematà a la sortida del meta egarenc i l’esfèrica creuada es marxà fora a un pam del pal. En el 60’ Dani regatejant a un defensor en un pam de terreny guanya línia de fons i el seu centre s’estavella clarament en el braç d’un defensor, però el col·legiat del partit en aquesta ocasió no assenyalà res en la jugada.  El Jàbac, arribà amb perill en una ocasió després d’una errada defensiva local, però a boca de gol molt desencertat, un davanter visitant envià la seva rematada pers sobre la porteria de Manel. El jugador del Jàbac Adrián envià des de la frontal en el 62’ un xut ras que es marxà fora a l’esquerra llepant la xarxa lateral.

Els darrers minuts van ser d’autèntica angoixa per part espanyolista. El Jàbac es bolcà per obtenir el gol del triomf aprofitant la superioritat numèrica i el cansament ja dels espanyolistes i tancà a aquests en els darrer instants. Un llançament de falta fou la jugada amb més perill fins arribar al setanta reglamentaris.

Llavors, en temps d’afegit, el col·legiat que no li havia complicat prou la vida als blanc-i-blaus, quan ja passava més d’un minut i mig, assenyalà un inexistent còrner en favor del Jàbac que acabà amb una rematada de cap a boca de canó que salvà Manel quan la pilota ja entrava, i la següent rematada altre cop amb grans reflexes rebutjà el meta perico quan ja els visitants es veien amb el triomf. La jugada encara continuà i un remat s’estavellà en un defensor i finalment d’esquenes a porta, un remat de xilena sortí fora, posant-se punt i final al suplici.

        

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Jordi, Jandro, Bruno, Marc Pérez, Bergé, Arnau Giralt, Dani, Miguel i Sergi Serrano.
Substitucions: Manel per Marc Pérez, m. 31;  Nacho per Sergi Serrano, m 36; Alejandro i Rodrigo, per Dani i Miguel, m.65. Altes suplents: Aleix i Marc Rodríguez.

UFB Jàbac i Terrassa:  Diego Sebastián, Raul Manso, Julen Miñarro, Alberto Sánchez, Marc González, Ferran Vera, Marc Samper, Adrián Gómez, Alex Castillo, Adrià López i Alejandro Gil.
Suplents: Roger Ballbé, Daniel Martínez, Daniel Chicharro, Raul Pérez, Xavier Presas i Alex Calatrava.

Àrbitre: Guillem Martínez Brunet de la delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues als locals Bruno, m. 6 i Marc Pérez, m. 31 i al visitant Julen Miñarro, m. 14. Ha expulsat amb vermella directa al meta espanyolista Aitor Valenzuela, m. 30.  

Gols: 0-1: Marc González, m. 22; 1-1: Miguel, m. 27.

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Infantil, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda amb cel bastant cobert, i temperatura força suau.

En les files del conjunt egarenc diversos jugadors amb passat blanc-i-blau:  Marc Samper Segura, davanter que abandonà fa uns mesos l’equip de Toni Velamazán, Raul Manso Foix i Alex Castillo Ballester, aquests dos darrers van pertànyer al futbol base espanyolista fins l’estiu passat.   


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
36 141202427
2
U.D. CORNELLÀ
32 1410223114
3
GIRONA F.C.
27 148332417
4
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
24 147 342215
5
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
24 147341813
6
U.E. SANT ANDREU
23 147 253227
7
C.F. DAMM
23 1472520 20
8
R.C.D. ESPANYOL
22 146442318
9
At. SEGRE
22 1464421 23
10
GIMNÀSTIC TARRAGONA
16 1451 8 15 24
11
C.D. SANT GABRIEL
16 14 51 818 29
12
GIMNÀSTIC MANRESA
14 144281823
13
C.F. LLORET
12 143 381431
14
C.F. REUS DEPORTIU
11 14257916
15
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
8 142 210620
16
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
6 141 3101531








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M