dimarts, 14 de gener del 2014

EN EL TRAM FINAL I AMB 10,
EL CADET "A" ESPANYOLISTA GUANYÀ A GIRONA (2-3)

Girona FC: 2 – RCD Espanyol Cadet “A”: 3

Bona victòria del quadre entrenat per Robert Cuesta en un escenari sempre complicat com és el Mpal. de Torres de Palau a Girona, i a més davant el quart classificat de la Divisió d’Honor Cadet.

Els espanyolistes que es marxaren al descans amb avantatge gràcies al gol de Joel Solís, van  tornar-se a posar per davant tan sols tres minuts després de l’empat local, mitjançant Martí.

A manca de vint-i-quatre minuts pel final de partit l’Espanyol es quedà amb deu jugadors per expulsió del migcampista Martí Soler, en veure la segona cartolina groga. Aprofità l’equip gironí per fer l’empat a dos gols a manca de vint minuts per la fi del matx. Altre cop Rubén Enri fou decisiu i amb el seu gol a dotze del final, l’equip espanyolista sumà els tres punts en un complicat partit davant un dels rivals de més qualitat.

El proper encontre dels blanc-i-blaus, darrer de la primera volta, serà el proper dissabte a les 18:15 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant la Damm CF, cinquena a la classificació.   Sis punts separen als espanyolistes del primer lloc de la classificació. Darrera, el Cornellà,  segueix a només dos punts dels pericos ocupant la tercera posició.

Girona FC: Oscar López, Marc Crespo, Sergi Álamo, Alex Castelló, Ismael Ben, Pol Blay, Enzo Daniel, Lucas Allende, Aleix Arenas, Eric Torres i Oriol Soro.
Suplents: Ernes Carreras (p.s), Alex Hernández, Carlos Muñoz, Joel Arimany, Ángel Montalbán, Santiago Javier i Pau Guilana.

RCD Espanyol: Raul Aroca, César, Isaac, Joel, Jaume, Pocurull, Jordan, Martí, Enri, Pablo Ávila i Chili.
Suplents: Gonzalo Ávila, Ayoub (p.s.), Kevin, Ferran, Fernando, Adrià i Alex Bermejo.

Àrbitre: Carlos Montoro Morcillo de la delegació de Figueres, assistit en bandes per Michal Janocha i Carles Requena Sánchez. Va mostrar cartolines grogues als locals Lucas Allende, m. 16 i Alex Hernández, m. 62, i als espanyolistes Martí (expulsat en veure dues amonestacions, m. 50 i 56’), Gonzalo, m 71 i Kevin, m. 80.

Gols: 0-1: Joel, m. 37; 1-1: Santiago Javier, m. 49; 1-2: Martí, m. 52; 2-2: Carlos Muñoz, m. 60; 2-3: Enri, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda de dissabte al Mpal. Torres de Palau de Girona. En les files del quadre gironí, Pol Blay Cadanet, jugador que va militar al futbol base espanyolista de la temporada 2006/07 fins 2010/11.