dilluns, 13 de gener del 2014

GOLEJADA DEL JUVENIL "A" DAVANT EL ZARAGOZA (0-4)

Real Zaragoza: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 4

Brillant triomf del Juvenil A espanyolista que tallà dues derrotes consecutives lluny de la Dani Jarque (Badalona, i Narcís Sala), el que obtingué ahir el conjunt de David Gallego a la C.D. del Real Zaragoza davant el conjunt aragonès.

L’Espanyol que va estavellar en els primers quaranta-cinc minuts de joc fins a tres pilotes als pals de la porteria aragonesa (Marc Gual en dos ocasions, i Jafar), encarrilà el triomf en el segon temps quan Marc Gual avançà a l‘equip català als sis minuts de la represa. Els gols de Julio Rey, Carles Soria “Torito”, i Iván Écija, completaren la goleada del quadre espanyolista.

Amb aquest triomf, el quadre català continua tercer a la classificació, però aconsegueix retallar-li tres punts al segon classificat, el CF Badalona, en caure aquest derrotat el dissabte davant el RCD Mallorca a Palma. El proper partit dels espanyolistes serà precisament davant l’equip balear. A l’anada els de Gallego superaren al conjunt mallorquinista per un ampli 1-4.

Real Zaragoza: Ortiz, Delmas, Nieto, Vallejo, Guti, Calvo, Guti R, Erick, Negredo, Chema i Alcaine.
Substitucions: Muñoz per Alcaine, m. 54; Gálvez per Erick, m. 70; Guillermo per Guti R., m.74 i Aparicio per Negredo, m. 76.

RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Défez, Iago, Lluís, Traoré, Julio Rey (Carles, min.70), Roca (Borja, min.74), Jafar (Ian, min.77), Marc Gual (Iván, min.72) i Entrena.
Substitucions: Toro per Julio Rey, m. 70; Iván Écija per Marc Gual, m. 72; Borja López per Marc Roca, m. 74; Ian Pino per Jafar, m. 77.

Gols: 0-1: Marc Gual, m.51; 0-2: Julio Rey, m.64; 0-3: Toro, m.71; 0-4: Iván Écija, m.76.

Àrbitre: Víctor Mateo Montañes, del comitè territorial aragonès. Cartolines grogues per  Guti R., m.61 i  a Delmas en dues ocasions (18’ i 63’) sent expulsat.

Incidències: Encontre corresponent a la 17èna jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat ahir tarda de diumenge a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.