dilluns, 14 d’abril del 2014

BRILLANT FINAL DEL FEMENÍ "A", A PATERNA,
IGUALANT UN ADVERS 2-0 A L'EQUIP CHE.

Valencia CF Femenino: 2 – RCD Espanyol Femení “A”: 2

L’Espanyol va recórrer a l’èpica per igualar un partit que pràcticament estava perdut quan arribant als deu darrers minuts de joc, les valencianistes guanyaven per una renda de dos gols. L’equip de José Antonio Montes no llençà la tovallola i aconseguí no només igualar el partit sinó que aquest se li fes molt llarg a les locals.

Georgina Carreras obrí el marcador als vint minuts de joc quan el Valencia llença en curt un servei indirecte de falta i la gironina envia un tret que se’l menja Jamila. Error greu un cop més d’una portera internacional que alterna errades imperdonables amb grans aturades. El Valencia va pogué fer el segon, però aquest cop si que la portuguesa respongué amb encert a la volea de la gallega Mari Paz, que aquesta ocasió no mullà davant el seu anterior equip.

Les coses no milloraren en el segon temps, i el Valencia CF aconseguí anotar el segon mitjançant Anita Amo, però no pujà al marcador per situació antireglamentària. Si que acabà situant el 2-0 en el marcador l’equip ché, quan en el minut 62 Anita ficà una bola dins l’àrea per Naiara qui en quedar-se sola superant retallant a la darrera defensora, no perdonà superant a Jamila, i aconseguint el que semblava ja gol del triomf valencià.

Però les espanyolistes es tornaren a ficar en el partit quan Paloma ficà una bola per Bárbara Latorre i la golejadora espanyolista amb un pèl de fortuna afavorida pel rebot, acabà marcant el 2-1 a manca de vuit minuts pel final del partit.

Assetjà el quadre català la porta valencianista, aconseguint l’empat Débora, en rematar amb un bon tret en tercera instància després que en la mateixa acció ho haguessin intentat prèviament,  primer Bárbara (estavellant la bola en Mariajo) i posteriorment Mayra Tárraga salvant una jugadora en la mateixa línia de gol. L’extrem dretana Débora, no perdonà i afusellà a la sabadellenca Mariajo.

L’equip espanyolista va pogué endur-se el triomf davant un Valencia descompost totalment, però Haley no va pogué rematar al fons de la porteria a menys de dos metres d’ella una bola centrada per la dreta a càrrec de Débora, ja que una defensora va tocar lo just per impedir el control de la pilota i altre jugadora ché, sota pals rebutjà finalment.

Amb aquest punt el quadre espanyolista aconsegueix la permanència sinó de manera matemàtica si de manera virtual (hauria de perdre tots els punts, que el Granada ho guanyés tot i que l'equip andalús aconseguís capgirar una desavantatge de 28 gols en el gol-average general, doncs el particular quedà finalment igualat).  El proper encontre serà davant el Rayo Vallecano al camp de la Fundación Rayo a Vallecas (Divendres Sant 18 d’abril, a les 13:00h.)

Valencia CF: Mariajo, Salo, Mulan, Ivana, Leila, Aran, Mitsue, Anita, Amo, Trueno, Gio i Mari Paz.
Substitucions: Naiara per Trueno, m. 60; Marta Mateos per Anita, m. 68; Punxa per Mitsue, m.73; Sarah Wronski per Gio, m. 80. Altres suplents: Rueda (p.s.), Sara Micó  i Cintia.

RCD Espanyol: Jamila, Cristina, Pereira, Cotado, Mapi; Núria, Emma; Débora, Paloma, Alba Pomares; i Bárbara.
Substitucions: Sonia per Alba Pomares, m.69, Mayra per Emma, m. 78; Haley per Cristina, m. 85. Altres suplents: Mireia (p.s.), i Ari Forment.

Àrbitre: Jaime Moltó Egea, del comitè territorial valencià. Cartolines grogues per les locals per Gio, m. 44, Mari Paz, m. 91, i Salo, m.93.

Gols: 1-0: Gio, m. 20; 2-0: Naiara, m. 62; 2-1: Bárbara, m. 83; 2-2: Débora, m. 88.

Incidències: Encontre corresponent a la 27èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Femenina, disputat el migdia d’ahir diumenge a la Ciutat Esportiva de Paterna.  En les files del quadre ché, -en aquest partit- la meta Mariajo Pons, i les jugadores de camp Georgina Carreras “Gio” i Mari Paz Vilas, totes elles amb passat espanyolista.  Faltava a la cita amb el seu ex equip, Sara Monforte, lesionada des de fa un més pel que manca de campionat.