divendres, 18 d’abril del 2014

EL FEMENÍ "A" GUANYA A VALLECAS (2-3)
SUPERANT UN MARCADOR ADVERS DE 2-0


Rayo Vallecano: 2 – RCD Espanyol Femení “A”: 3

A bones hores!

L’equip femení espanyolista que altre cop es veia superat per 2-0 tal com va succeir a Paterna davant el Valencia, ha tornat a donar el millor de si mateix en el segon temps remuntant en 7 minuts i anotant tres dianes que li  han acabat donant el triomf. 

Les madrilenyes s’avançaven en els primers vint-i-cinc minuts de joc amb els gols de Patri i Ale, i estigueren a punt de sentenciar el partit amb un tercer gol, però amb la brillant reacció de les espanyolistes en el segon temps, les de Montes aconseguiren capgirar el marcador amb els gols d’Alba amb un llançament, de Sonia rematant de cap, i finalment una pilota centrada per Débora que se l’ha introduït Costa a la seva pròpia porta.


Esgotant les darreres possibilitats. Hauria de ser una autèntica carambola.

Aquest triomf gairebé estèril arriba tot just quan l’equip té minses possibilitats d’obtenir la classificació per disputar la Copa de la Reina, doncs el Sporting de Huelva que depèn de si mateix, li valdria només sumant un punt en els tres encontres que li manquen – encara que  l’Espanyol guanyi a l’Oviedo a la Dani Jarque, i al Transportes Alcaine a Saragossa –, per certificar matemàticament que no pot ser atrapat pel quadre català.  

A més, si es donés aquesta hipòtesis, que les andaluses no sumessin ni un sol punt si perdessin davant Athletic Club, FC Barcelona i Atlético de Madrid, també el Collerense hauria de perdre al menys 4 punts en els tres encontres que li manquen per disputar (davant Levante Las Planas, Levante i Athletic Club), i que el Sant Gabriel no sumi els 9 punts en els tres partits que li manquen.


Fixa tècnica:           
Rayo Vallecano: Alicia, Anama, Mendi, Costa, Carreño, Ale, Burgos, Vane, Saray, Patri, i Priscila.
Substitucions: Cristina per Anama, m. 34; Marian per Priscila, m. 59; Jeny per Mendi, m. 74; Paloma per Patri, m. 74

RCD Espanyol: Mireia; Cristina, Pereira, Cotado, Mapi; Emma, Núria; Débora, Paloma, Alba Pomares; i Bárbara.
Substitucions: Sonia Matías per Emma, m. 46; Haley per Núria, m. 79; Mayra per Alba Pomares, m 89.

Àrbitre: Miguel Ángel Hernández Pérez, del comitè territorial madrileny.

Gols: 1-0: Patri, m. 8; 2-0: Ale, m. 25; 2-1: Alba Pomares, m. 61; 2-2: Sonia Matías, m.63; 2-3: Costa, p.p. m.68

Incidències: Encontre avançat de la 28èna. jornada del campionat de lliga, disputat aquest migdia a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano a Vallecas, Madrid.    






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M