dimecres, 14 de maig del 2014

ÈXIT TOTAL EN LA PRIMERA "TROBADA INFANTIL RCDE",
ORGANITZADA PER LA PENYA BLANC BLAVA DE BLANES

EL JUVENIL "B" PER FI GUANYA I TALLA LA RATXA NEGATIVA. SUPERA A L'HOSPITALET 0-2 EN L'ESTADI RIBERENC, I RESPIRA PROFUNDAMENT. L'INFANTIL "B" GUANYA 0-3 A DOMICILI, AL C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ.












(Teatre Mpal: Blanes; La Selva, Josep Maria)

Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Mpal. de Blanes, la primera de les Trobades Infantils RCDE que des de la data d’avui a partir de la propera temporada s’efectuaran d’una manera periòdica en diversos indrets de la geografia catalana. La primera  d’aquestes “Trobades Infantils” s’ha dut a terme a aquesta ciutat de la Costa Brava organitzada per la Penya Blanc Blava de Blanes, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i la pròpia institució espanyolista.

L’aforament del teatre (quatre-cents seients) ha quedat totalment ple per veure als jugadors del  primer equip i femení del RCD Espanyol. Mes de dos-cents nens i altre tants pares dels mateixos han omplert aquest indret en un dia de joia per la mainada, tenint en compte que els nens i nenes de comarques més llunyanes a Barcelona ho tenen més complicat per pogué veure als seus ídols.

La Penya Blanc-Blava de Blanes amb Ramon Luis al capdavant de la mateixa,  ha comptat amb l’assistència de les penyes veïnes com son la Blanc Blava de Lloret de Mar i Comarca, la Penya Blanc Blava de Tordera, la Penya Blanc Blava de Calella i Alt Maresme, la Penya Blanc Blava de Breda i Comarca,  i  la  Penya Espanyolista d’Arenys de Mar.  

Els jugadors presents han sigut (per ordre d’asseguts): Víctor Sánchez, David López, Germán, Alex Fernández, Débora, Víctor Álvarez, Abraham, Capdevila, Fuentes, Javi López, Sonia Matías i Raul Rodríguez.  Per part del club han assistit també el Director de Comunicació i Imatge del RCDE, Xavier Salvatella i l’encarregat de conduir l’acte, el speaker Xavi Giménez.   També els diversos mitjans de comunicació que segueixen l’actualitat perica no han faltat a la cita.  

Aquesta “Trobada Infantil RCDE” ha comptat amb el recolzament al més alt nivell de Blanes, amb l’assistència de l’Alcalde de la ciutat, el senyor Josep Marigó, qui s’ha dirigit als presents (veure foto) a l’inici de l’acte.  La FCPE també ha estat present a l’esdeveniment, encapçalant  la representació la Vicepresidenta segona, Araceli Pérez.

Els nens s’han convertit en protagonistes preguntant als seus ídols, després de passar per la pantalla gegant, un DVD d’una breu història del RCDE explicada amb fotografies, imatges i amb la veu d’integrants del futbol base i femení actuals, entre altres espanyolistes destacats.  A tots els nens i nenes presents se’ls hi ha fet lliurament de diferent merchandaising del club entre altres, posters dels dos equips signats pels jugadors i jugadores presents, així com sorteig de pilotes, samarretes, botes, etc. i la mainada ha pogut satisfeta fotografiar-se amb els seus ídols. L’acte l’ha conclòs un campió del món, Joan Capdevila, qui acabant la seva singladura amb l’Espanyol  s’ha dirigit als presents com comiat. Tampoc hi ha faltat la mascota del RCD Espanyol, el popular “Pericu”.   










I camí de l’estació...

Finalitzant l’acte, abandonava un servidor el Teatre Mpal. de Blanes on havia tingut lloc l’esdeveniment, i en el llarg camí a peu fins l’Estació d’Adif de Blanes, passant per la Carretera de Malgrat trobava el Camp Mpal de Can Borrell on juga els seus partits l’Atlètic Blanenc o també el CF Cuatro Vientos. I em cridava l’atenció, els colors blanc i blaus de cel i glòria de les samarretes d’un dels equips de nens que jugaven un partidet de F-7. No m’havia fet cap mala passada la vista... En efecte es tractava de l’escut del RCDE i els seus colors. Concretament de l’Associació Esportiva Blanc i Blava – Escola XEF RCDE de Lloret, (L’escola de Futbol de Lloret de la Xarxa d’escoles RCDE).     Casualitats del destí...     

https://www.facebook.com/pages/AEBlanc-i-Blava-XEF-Lloret/548669578555082?hc_location=timeline





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M