dissabte, 17 de maig del 2014

L'ESPANYOL DIU ADÉU
A L'ETAPA AGUIRRE, CAIENT 3-1 AL BERNABEU .

Real Madrid CF: 3 – RCD Espanyol: 1

Final de trajecte de l’Espanyol a l’etapa Aguirre.  Partit totalment intranscendent pels dos equips. La coincidència de l’horari amb l’activitat a la Dani Jarque i les poques ganes derivades del final de lliga d'aquest equip, m’estalvien de parlar-ne del mateix. Em prenc i sense que serveixi de precedent, aquesta llicència.

Tan sols comentar que la sèrie final ha sigut la prevista o pràcticament la que tots pensàvem: 2 punts de 24 punts jugats, tot i que la derrota avui ha sigut més digna, oferint una millor imatge, doncs el tercer gol ha arribat a l’afegit.   
   

Fitxa tècnica:
Real Madrid: Iker Casillas; Marcelo, Sergio Ramos, Carvajal, Varane; Khedira, Illarramendi,Isco, Bale, Di Maria; i Benzema.
Substitucions: Arbeloa per Carvajal, m. 46; Modric per Khedira, m. 62; Morata per Benzemá, m. 69.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Héctor Moreno, Fuentes; David López, Víctor Sánchez, Abraham; Stuani, Simao; i Sergio García.
Substitucions: J. Córdoba per Abraham, m. 62; Alex per Víctor Sánchez, m. 65; Pizzi per Simao, m. 69.

Àrbitre: David Fernández Borbalán, del comitè territorial andalús, assistit en bandes per Raul Cabañero Martínez i Jesús Calvo Guadamuro.

Gols: 1-0: Bale, m 64; 2-0: Morata, m. 85: 2-1: Pizzi, m. 88; 3-1: Morata, m. +90

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió, disputat aquesta tarda de dissabte a l’estadi Santiago Bernabeu de Madrid.          




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M