dilluns, 22 de setembre del 2014

EL FILIAL FEMENÍ CAU DAVANT EL SANGRA (2-0)
EN UN DOLENT PARTIT DE L'EQUIP DE JULIANA











(Mpal. Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós: Josep Maria)

CE Sant Gabriel “B”: 2 – RCD Espanyol Femení B”: 0

Primera derrota del Femení B espanyolista després de completar un dolent encontre que tingué lloc ahir al Mpal. Ruíz Casado, en el que era el derbi de filials femenins de Sant Adrià del Besós. Les de Juliana no van estar a l’alçada habitual i en tot el partit no es van sentir gens còmodes davant un Sant Gabriel que va fer un bon encontre i va aprofitar dues errades de les visitants per endur-se el partit.  L’equip espanyolista cau a la cinquena posició perdent el liderat. El proper encontre serà davant el balear Son Sardina, conjunt ascendit enguany a la categoria de plata del futbol femení espanyol.

L’equip espanyolista amb una línia inèdita d’atac amb Paula Bolta i Chama com a noies més avançades degut a les baixes (no es va pogué comptar amb cap de les 4 jugadores que van convocades amb el primer equip, i en aquesta ocasió tampoc amb la capitana Laura), va començar bé l’encontre dominant i arribant amb dues ocasions força perilloses. Al minut dos, un remat de Yaiza dins l’àrea, comptà amb la intervenció de Jessy Cobos fent una gran aturada salvant al seu equip d’encaixar un gol que hagués pogut variar la sort del partit.  Molt més clara per Paula Bolta en el 5’ de joc,  quan en el mà a mà amb la meta gabrielista, remata davant la sortida de la porter i la pilota mansament surt plorant marxant-se per ben poc fora.

Després d’aquest bon inici, res feia pensar que el partit donaria un tomb producte d’una greu errada espanyolista. Una indecisió a l’hora de passar-li la bola a la meta Ari, aquesta surt molt malament escapant-se-li la pilota i quedant-li per Beni, qui a porta buida aprofita el gran regal.

Amb aquest gol el conjunt gabrielista es va situar molt bé al camp taponant tots els espais i pressionant amb encert a les espanyolistes que no trobaven la manera de pogué arribar amb perill, ni tocant - pels errors en les passades, sobre tot les darreres -, ni jugant en llarg per la poca velocitat de les jugadores en punta.      

Es va refer la meta espanyolista poc després amb una gran intervenció rebutjant a córner un tret que duia camí de gol. Va pogué sentenciar el Sangra quan en un ràpid contracop es plantà sola Beni davant la sortida desesperada d’Ari, envià l’esfèrica fora quan ja es cantava el segon gol.  Al 38, xut centrat de la local Ibra, que aturà la portera espanyolista ben situada. L’Espanyol B tan sols tingué en aquest tram final del primer temps una acció de perill finalitzada amb un xut de Carla Moyano massa creuat.

En el segon temps, l’Espanyol no va saber treure profit en llençar precipitadament, d’un lliure indirecte dins l’àrea gabrielista. Després, Bolta assistida per  Andrea, no pot superar a Jessy que es llença als peus rebutjant la pilota dividida.  En el 52’ Yasmina Ferrero fou qui més a prop estigué del gol espanyolista en el llançament d’un lliure directe, però la meta local aturà el llançament fort, però poc col·locat.  L’Espanyol tingué dues accions calcades amb passades en profunditat per Paula Bolta, però arribà molt més ràpida la porter local a la pilota dividida.  Mónica Orteu per la seva part, fa un mal control dins l’àrea quan es quedava en disposició d’afusellar a la meta perica.

Els minuts passaven i la dinàmica del partit no canviava en absolut. Per a més inri per les blanc-i-blaves, al 74’ una pilota mal refusada centrada des de l’esquerra de l’atac local, li cau a Beni lliure de marca en el segon pal, i anota el segon que deixava el partit vist per a sentència. Tot i les substitucions introduïdes per Juliana García poc va pogué fer el conjunt perico per revertir un advers 2-0 que ja era una llosa massa gran per aixecar.
       

Fitxa tècnica:
CE Sant Gabriel B: Jessica, Campanales, Paula, Laura, Barellas, Mónica Orteu, Nata, Beni, Tania, Esther i Ibra.
Substitucions: Adri per Mónica Orteu, m. 59; Itziar (p.s.) per Jessica, m. 63; Andrea per Tania, m. 71.

RCD Espanyol B: Ari, Laia, Bácter, Peque,  Ángela, Chama, Altmann, Yaiza, Paula Bolta, Y.Ferrero, i Moyano.
Substitucions: Andrea per Moyano, m. 46; Ainhoa, i Barni per Y. Ferrero i Ángela, m. 78.

Àrbitre: Arcadi Artemir Vidal, de la delegació d’El Baix Llobregat. Va amonestar a les locals Beni, m. 43, Nata, m. 87 i Esther, m. 89.  

Gols: 1-0, Beni, m. 11; 2-0: Beni, m.74.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup 3r. de la Segona Divisió Nacional Femenina, disputat al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.  Bastants pericos es van quedar a veure aquest encontre després de presenciar el triomf del femení “A”, en partit que donà començament a les 13:05, desprès que a instància arbitral un operari tingué que reparar una part de la xarxa superior de les porteries (la de cantó Badalona).  En les files del quadre gabrielista, Mónica Orteu, jugadora que milità forces temporades al futbol base femení espanyolista. Ambient força calorós i xafogós.  

 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA "B" 6 2 2 0 0 11 2
2 C.E. EUROPA 6 2 2 0 0 8 2
3 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 4 2 1 1 0 10 1
4 A.D. SON SARDINA 4 2 1 1 0 6 4
5 R.C.D. ESPANYOL "B" 3 2 1 0 1 3 2
5 C.F. IGUALADA 3 2 1 0 1 3 2
7 C.D. SANT GABRIEL "B" 3 2 1 0 1 4 4
8 U.E. VIC 3 2 1 0 1 2 2
9 U. E. SANT ANDREU 3 2 1 0 1 1 1
10 U.E. L'ESTARTIT 1 2 0 1 1 1 2
11 C.E. SEAGULL 1 2 0 1 1 2 4
12 S.E. AEM LLEIDA 1 2 0 1 1 1 4
13 C.D. TRANSP. ALCAINE "B" 1 2 0 1 1 2 10
14 C.F. LLORET 0 2 0 0 2 1 15



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M