diumenge, 21 de setembre del 2014

TERCER TRIOMF DEL JUVENIL "A".
ELS DE DAVID GALLEGO, PER LA VÍA RÀPIDA (2-0)












RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – CF Badalona: 0

Tercer triomf consecutiu d’un Espanyol que tot i no fer un gran encontre en quant a joc, fou capaç de resoldre amb dos gols en mig primer temps davant un Badalona força diferent per qualitat al de les dues darreres temporades.  Amb aquests nou punt aconseguits en les tres jornades disputades, el quadre perico és segon a la taula amb els mateixos punts que el RCD Mallorca, únics dos conjunts que no han cedit cap punt. El FC Barcelona que no ha pogut guanyar a Horta a la Damm, queda a quatre punts dels espanyolistes.

Les novetats en l’onze inicial dels espanyolistes foren la tornada de Rubén a la porteria i de Lluis a l’eix de la cobertura en complir les seves respectives sancions. La convocatòria de Marc Roca amb el filial, li obrí les portes de la titularitat a Patrick, mentre que en la punta d’atac Víctor Campuzano desplaçà a Lauren d’un lloc en l’equip de sortida. L ’Espanyol intentà solucionar l’encontre ja des d’un primer moment. Aarón ja buscà el marc contrari quan als cinquanta segons de joc envià un bon tret que es marxà fora.  Als deu minuts, el propi Aarón executa una falta lateral que passejant-se l’esfèrica per l’àrea petita, lleugerament toca l’esfèrica Campu, aconseguint el primer gol.

Disposà de varies ocasions clares de gols l’equip espanyolista com un xut d’Entrena al cos del porter, i un remat de cap de Gual rebutjat a córner pel porter badaloní, fins que instants abans d’arribar a l’equador del primer temps, el quadre blanc-i-blau aconseguí el que seria resultat definitiu. Un altre golarro de Marc Gual, en recollir l’esfèrica a la banda esquerra de la lateral de l’àrea de càstig,  retallar i enviar l’esfèrica ajustat al pal llarg fent inútil l’estirada del meta Marcos.

El propi Marc Gual tingué el tercer a la vora de la mitja hora de joc, al estavellar el seu remat al pal dret de la porteria. Al 37’ una gran volea d’Entrena va merèixer el premi del gol, però per ben poc es marxà fora.

En el segon temps, el ritme del partit baixà sensiblement. El Badalona fou incapaç de crear perill a la porteria defensada per Rubén, mentre que l’Espanyol tampoc va fer més sang del seu rival.  Trigaria vint-i-quatre minuts per arribar amb perill mitjançant una penetració de Carles Soria “Torito” per banda dreta guanyant línia de fons, passejant-se la seva centrada sense que hi arribés al remat Lauren.  

En el 69’ una dura entrada a Entrena a càrrec d’Olid, deixa al Badalona amb deu jugadors en veure com el col·legiat li mostra la cartolina vermella directa. La inferioritat numèrica badalonina no fou aprofitada pels locals. Els espanyolistes crearen perill tan sols en una acció de Pol Lirola per la dreta amb centre  i remat de primera d’Eric Gracia, salvant sota pals un defensor, sense que Sarmiento pogués endinsar l’esfèrica a la porteria badalonina.

Els badalonins ho intentaren amb un xut que blocà el meta espanyolista, en una de les poques aproximacions.   El segon temps fou bastant ensopit, i l’encontre es va fer bastant llarg amb tot decidit; quelcom propi d’un lloc i horari com el camp tercer amb la seva “gran” il·luminació en franja horària nocturna.  Terreny de joc, que per cert, cada cop son més grans els bassals d’aigua (veure fotos) provocats pel rec dels aspersors i cada cop dura més temps aquesta (l’aigua) sobre la gespa sintètica del mateix.    
             

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Aarón, Iago, Lluis, Patrick, Torito, Melendo, Campu, Gual i Entrena.
Substitucions: Lauren per Marc Gual, m. 63; Sarmiento per Entrena, m. 71; Alex i Eric Gracia per Melendo i Campu, m.  Altre suplent: Chus (p.s.)

CF Badalona: Marcos, Adri, Sabaté, Poncela, Richi, Varese, Belmonte, Roc, Golobart, Carlos, i Ferri.
Substitucions: Maimi, Olid, i Kilian per Poncela, Varese i Ferri, m. 46; Amargos per Belmonte, m. 70. Altre suplent: Samu (p.s.)

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico, de la delegació del Baix Llobregat,  assistit en bandes per Alexis Sancho Tiñena i Sergi Roncero Huertas. Cartolines grogues als visitants Ferri, m. 18, Belmonte, m. 58, Roc, m. 65 per part visitant, i a Marc Gual, m. 54’ per part local. Expulsà amb vermella directa a Olid, m. 69.

Gols: 1-0, m. Campu, m.10; 2-0: Gual, m.22.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup 3r. de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat la tarda de dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En la banqueta del conjunt badaloní, el tècnic Javi Cuesta, germà de l’entrenador del Juvenil B espanyolista, Robert.  Temperatura bastant xafogosa, baixant a mida que avançà la tarda i el sol s’anà posant. En el segon temps es jugà amb il·luminació artificial.  Visità la Dani Jarque, el que fora jugador del RCDE Quique de Lucas després de posar punt i final a la seva carrera esportiva amb l'Hércules com el darrer club.


  DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL,  GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. MALLORCA 9 3 3 0 0 9 1
2 R.C.D. ESPANYOL 9 3 3 0 0 5 0
3 C.E. MANACOR 7 3 2 1 0 4 1
3 A.D. STADIUM CASABLANCA 7 3 2 1 0 4 1
5 U.D. CORNELLÀ 7 3 2 1 0 3 0
6 F.C. BARCELONA 5 3 1 2 0 2 1
7 C.F. DAMM 4 3 1 1 1 4 3
8 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 3 3 1 0 2 3 4
9 U.F.B. JÀBAC I TERRASSA 3 3 1 0 2 3 5
10 S.D. HUESCA 2 3 0 2 1 2 3
11 C.E. MERCANTIL 2 3 0 2 1 3 5
12 C.D. ATLÉTICO BALEARES 2 3 0 2 1 1 5
13 REAL ZARAGOZA 1 3 0 1 2 3 6
14 C. GIMNÀSTIC TARRAGONA 1 3 0 1 2 2 5
15 C.D. SAN FRANCISCO 1 3 0 1 2 0 3
16 C.F. BADALONA 1 3 0 1 2 1 6





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M