dimarts, 23 de setembre del 2014

LI VA COSTAR FORÇA AL CADET "A",
DOBLEGAR A UNA VOLUNTARIOSA RAPITENCA (2-0)








RCD Espanyol Cadet “A”: 2 – UE Rapitenca: 0

Victòria molt treballada la que obtingué l’equip de David Fernández davant l’ascendit Rapitenca en l’inici del campionat de Divisió d’Honor Cadet en partit disputat el passat dissabte a la Dani Jarque. El conjunt espanyolista es tingué que emprar a fons  per pogué resoldre l’encontre a menys de vint minuts del final, sent altre vegada providencial Guillem Anglada que fou qui obri la llauna i encarrilà un triomf que es sentenciaria des dels onze metres dos minuts més tard. La Rapitenca, amb l’empat a zero, tingué en el segon temps una doble ocasió en que el travesser i el desencert dels de l’Ebre, salvaren als blanc-i-blaus.

Partit molt discret d’un Cadet A que a bon segur anirà a més després d’una brillant pretemporada i d’un inici un tant dubitatiu. El primer temps fou bastant ensopit. Es reclamà una caiguda de Gilbert dins l’àrea que Petrova no va aprecià punibilitat en l’acció tot i que podia haver-la castigat. Pol Lozano ho provà amb un llançament directe de falta que sortí a poc més d’un pam de la porteria.  Al minut 20 es lluï la senyora Petrova Borislavova amonestant a Jutgla per fingir penal, quan si, no ho era, però tampoc havia intenció d’engany en la caiguda en la fricció entre defensa i davanter. Fode en acció individual després d’una mitja volta envia el seu remat fora a mig metre del pal. La més clara, una acció individual del ingressat al terreny de joc Pau Salvans, que superant a tres rivals, finalitza amb un intent de centre xut que no fou ni una cosa ni l’altre.

En el segon temps, David Fernández dona entrada a Guillem Anglada, que com no seria qui acabaria obrint el marcador. Però molt abans que això succeís, la Rapitenca tingué el gol al seu abast. Doble rematada al minut 49’: La primera a boca de canó l’evita rebutjant com pot el meta espanyolista. La bola li cau a un davanter visitant que tot sol i sense pràcticament porter, envia la seva rematada al travesser. Si li fan fer cent vegades, potser només un cop va la bola a la fusta...

Qui perdona ho acaba pagant i més si es tracta en partits on els rivals tècnicament estan tant diferenciats. En el 55’ detall curiós, Riba fou amonestat per jugar pràcticament un minut sense bota, doncs el joc no s’aturava...  Més canvis en l’equip espanyolista que veu com passen els minuts i no acaben de tenir la profunditat en l’atac que la situació requereix.

Els locals continuen assetjant la porteria rival: en una bona acció de Pol Hernández per banda, acaba traient un centre que es passeja entre varis davanters sense que ningú connectés amb la pilota.  L’equip espanyolista pr fi troba el premi a la major insistència i domini quan en el 62’ a Anglada li arriba una bona pilota i dins l’àrea remata ajustat al pal dret amb una perfecta definició.

Tan sols dos minuts després del gol espanyolista, mans dins l’àrea que aquest cop si fan que Petrova assenyali el punt fatídic. Executa des dels onze metres el capità Pol Lozano qui amb un bon llançament a la dreta enganya al meta de la Rapitenca. El somni dels de Sant Carles s’havia esvaït en un parell de jugades gairebé consecutives.  Pau tingué el tercer però pecà d’excessiu individualisme en no assistir a Anglada que estava tot sol a la dreta, tot i que ell també tenia bona opció de remat, el seu llançament s’estavellà al cos del porter (72’).  En un servei de cantonada la pilota es torna a passejar en mig d’un munt de jugadors estan a prop Albert d’aconseguir rematar. La darrera acció de perill fou un llançament directe de Jutgla, al que va respondre el porter de la Rapitenca amb una gran intervenció.

     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Pol Hernández, Arnau Alós, Alex Cubedo, Pol Lozano, Jutgla, Izan, Gilbert, Fode i Mateo.
Substitucions: Pau per Jutgla, m. 24; Anglada per Fode, m.41; Albert, Sosa i Retuerto per Arnau Alós, Gilbert i Mateo, m. 56; Jutgla, Alex Pastor, Mateo per Anglada, Alex Cubedo i Izan, m. 73; Fode i Arnau Alós per Pol Lozano i Dani Reina, m. 78. Altre suplent: Lluis Andreu (p.s.) 

UE Rapitenca: Pedro Maestro, Eloy Forastero, Jordi Gil, Oscar Riba, Xavier Cardona, Manuel Enrique, Pau Rosales, Andreu Arasa, Roger Garcín, Joel Fernández, i Thomas Sentís.
Suplents: David Rosales (p.s.), Joel López, Xavier Curto, Albert Lucas, Jaime Curto, Alex López, i Daniel Manzano.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona, assistida en bandes per Coral Couso Cuadrado i Mónica Navarro López. Cartolines grogues a Jutgla, m. 20, i als visitants Joel Fernández, m. 38, Oscar Riba, m. 55 i Albert Lucas, m. 77.

Gols: 1-0: Anglada, m. 62; 2-0: Pol Lozano (pen.), m. 64.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  


  CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 3 1 1 0 0 7 1
2 C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA 3 1 1 0 0 5 1
3 U.D. CORNELLÀ 3 1 1 0 0 3 0
3 C.F. DAMM 3 1 1 0 0 3 0
5 R.C.D. ESPANYOL 3 1 1 0 0 2 0
6 C.F. BADALONA 3 1 1 0 0 2 1
7 U.E. BORDETA LLEIDA 1 1 0 1 0 1 1
7 C. ESCOLA F. GAVÀ 1 1 0 1 0 1 1
7 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 1 1 0 1 0 1 1
7 UNIÓ F.B. JABAC I TERRASSA 1 1 0 1 0 1 1
11 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 0 1 0 0 1 1 2
12 U.E. RAPITENCA 0 1 0 0 1 0 2
13 F.C. GIRONA 0 1 0 0 1 0 3
13 F.C. SANT CUGAT ESPORT 0 1 0 0 1 0 3
15 U.E. SANT ANDREU 0 1 0 0 1 1 5
16 ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT 0 1 0 0 1 1 7




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M