diumenge, 21 de setembre del 2014

SE'LS HI ESCAPA EL TRIOMF A L'AFEGIT.
CRUEL FINAL PER UN ESPANYOL QUE MEREIXIA MÉS (2-2)













RCD Espanyol: 2 – Málaga CF: 2

Continua el malastruc en el conjunt de Sergio González que encara segueix sense conèixer el triomf al campionat després de quatre jornades disputades. Avui, amb la victòria en la mà després d’un cop de cap de Stuani amb olor de triomf a dos minuts dels noranta, l’equip català ha sigut incapaç de mantenir el marcador i després d’una més que dubtosa falta en la frontal quan passava minut i escaig dels noranta reglamentaris, l’equip andalús ha signat la segona igualada al marcador.

Ha millorat el quadre espanyolista pel que respecta als defectes observats fins les hores, però encara ha deixat pendent la complicada assignatura d’encetar el capítol de victòries. Esperem que davant el Getafe en partit intersetmanal, l’equip no falli ja més doncs la situació es podria tornar força complicada a nivell psicològic.  De moment, pels amants de l’estadística i tant propensos a criminalitzar a anteriors tècnics, son només 2 els punts aconseguits de 12 disputats.

I això que avui semblava que l’equip compliria resolent deures pendents, amb una alineació que invitava a l’optimisme amb la inclusió de Cañas a la medul·lar, de Lucas Vázquez a l’extrem, i amb un Caicedo que ràpidament obriria el marcador. Sense alguns jugadors que amb actuacions molt desafortunades de manera continuada, s’han guanyat a pols, escalfar banqueta o sent més dur, grada.

La primera acció de perill ha arribat als sis minuts quan Víctor Sánchez recupera una bona pilota després d’una acció de Sergio García, i superant a varis defensors s’interna rematant i obligant a lluir-se al camerunès Kameni qui tornava a feu espanyolista i de titular.  El Málaga no es tragué la son fins els dotze minuts en els que inicià un parell de bones jugades d’atac sense cap tipus d’encert final. Anteriorment, jugada amb remat de Sergio García invalidada pel col·legiat en una més de les moltes decisions que han anat minvant la moral dels espanyolistes.

Als setze de joc, meravellós gol després d’una gran acció de Sergio García de banda a banda buscant forat, per acabar donant una esplèndida assistència per un Caicedo que no ha perdonat després de regatejar a Carlos Kameni i marcar a porteria buida. Al 26’ primera intervenció de Kiko després d’internar-se Rosales guanyant línia de fons i enviant un centre enverinat al que el d’Alcover s’avança rebutjant impedint qualsevol hipotètic remat.  Més clara al 32’ l’ocasió del Málaga a peus de Juanmi qui tot sol en el segon pal, ha rematat tant malament com ha sabut enviant la bola fora a la dreta de la porta local.  Amb tot, l’Espanyol semblava no cometre errors tàctics d’anteriors partits, i taponava bé els espais malgrat alguna que altre mancança defensiva i no passava gens d’ angunies.  

En el 38’ un servei de cantonada en el que Kameni ens ha recordat alguna de les seves, el camerunès no bloca i tot sol Sergio, remata de cap fora. En el 41’ el del Bon Pastor ha arrencat càntics de “Falete, Falete” en una acció en la que davant tota la cobertura visitant, ha acabat obtenint de premi un servei de cantonada després d’un slalon que no ha pogut finalitzar rodejat de contraris.             

En l’inici del segon temps Montañés lesionat ha deixat el seu lloc per Stuani.  Precisament l’uruguaià als dos minuts de la represa, no ha arribat per ben poc a una bola dividida a la que ha sigut més ràpid Kameni rebutjant. Al 52’, servei de cantonada molt mal defensat, executat per Luis Alberto i que Camacho lliure de marca ha enviat al fons de la porteria.  Tan sols quatre minuts després seria Javi López qui al bell mig de l’àrea intercepta un centre des de la dreta de l’atac andalús que duia molta dolenta intenció.

Salva Sevilla – qui ha fet avui els seus millors minuts – ha sortit per Caicedo. Stuani ha ocupat la punta d’atac dels locals.  Al 62’ jugada individual de Lucas que finalitza amb un xut ras que tocant lo justa Kameni, evita el gol espanyolista. Es llença el servei de cantonada, pentina Stuani obligant a emprar-se a fons a Kameni, qui toca lo just per que el travesser repel·leixi el cuir, i Salva Sevilla en el refús tampoc pugui marcar en aquesta doble acció en rebutjar un jugador visitant sota pals; per a més inri, la jugada continua i el defensor Rosales ha tocat clarament  l’esfèrica dins l’àrea amb la mà, sense que el col·legiat n’hagi volgut saber res.

El Málaga mitjançant Duda (que acabava de sortir), llença un lliure directe fora per ben poc. Seria el primer avís.  En un servei de cantonada executat per Lucas, Víctor Álvarez engalta un tret dins l’àrea que colpejant en un defensor a punt està de sorprendre a un Kameni que ha reaccionat brillantment rebutjant. El camerunès, aplaudit a l’inici del segon temps en ocupar la porteria del Gol Cornellà, ha saludat varies vegades a la que fou durant tant temps la seva afició.

Excés d’individualisme en Lucas Vázquez en el 78 (tot i ser un dels millors del partit), quan Sergio García estava tot sol a la seva dreta. Instants després altre cop s’avança sortint i arribant primer Kameni que Stuani després d’una bona passada en profunditat de Sergio García. Eren els millors minuts d’un Espanyol que buscà el triomf i que fou superior al seu rival.  En altre córner llençat per Lucas, remata de cap massa suau Salva Sevilla aturant de nou el camerunès.  La rèplica visitant, un llançament en el 83’,  que atura Kiko.

L’intens atac espanyolista tindria el seu premi en el 88 quan una falta lateral botada per Lucas Vázquez és rematada de cap per Stuani al fons de la porteria. Alegria desbordada entre els jugadors i l’afició perica davant un triomf que semblava ja no poder-se escapar tot i les pors des de la banqueta amb la sortida de Raul Rodríguez (?) per Sergio García, qui ha rebut una gran ovació.  Eren tres els minuts d’afegits, i després d‘un d’ells en el que pràcticament ni s’ha jugat, en una acció a pilota aturada en la que hi eren tots dins l’àrea, conseqüència d’una falta inexistent (sortim a robatori per partit), el Málaga establiria el resultat final després que Duda veiés un enorme forat a l’esquerra de Kiko. A sobre li ha sortít un llançament magistral que cercant l’escaire esquerra de la porteria, li ha acabat donant al conjunt de Javi Gracia un punt d’or, que per joc i ocasions, no ha merescut.        


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Álvaro, Víctor Álvarez; Cañas, Víctor Sánchez, Lucas Vázquez, Montañés; Sergio García i Caicedo.
Substitucions: Stuani per Montañés, m. 46; Salva Sevilla per Caicedo, m. 60; Raul Rodríguez per Sergio García, m. 89.

Málaga CF: Kameni; Rosales, Sergio Sánchez, Weligton, Antunes; Camacho, Darder; Horta, Luis Alberto, Juanmi; i Santa Cruz.
Substitucions: Amrabat per Santa Cruz, m. 46; Duda per Luis Alberto, m. 66; Castillejo per Horta, m. 81.

Àrbitre: Ignacio Iglesias Villanueva, del comitè territorial gallec, assistit en bandes per Alfonso Costoya Rodríguez i Enrique José Ramos Ferreiros.  Ha mostrat cartolines grogues als locals Javi López, m. 38, Stuani, m.90, i Salva Sevilla, m.+90, i per part visitant a Sergio Sánchez, m. 59, Camacho, m. 69, Darder, m. 75, Kameni, m. 87 i Duda, m. 89.

Gols: 1-0: Caicedo, m. 16; 1-1: Camacho, m. 52; 2-1: Stuani, m. 88; 2-2: Duda, m. 93.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió, disputat al Power 8 Stadium de Cornellà – El Prat davant 16.275 espectadors.  Avanç de l’inici de l’encontre es guardà un minut de silenci en memòria dels espanyolistes que ens han deixat durant la temporada, i més darrerament, pel pare del jugador Fuentes. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estas claro que sergio no puede estar en este equipo, la cagaste otra vez, ahora le echas la culpa al arbitro, a ver la proxima que sera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M